fbpx

33 milliarder gode grunde

Endelig! I god ro og orden kan vi nu på fredag vedtage finansloven for 2018. Truslerne er taget af bordet. Det er den eneste fornuftige udgang på et par hæsblæsende uger på Borgen.

Dansk Folkeparti har i de igangværende forhandlinger insisteret på, at et paradigmeskifte i udlændingepolitikken er nødvendig for, at vi kan lave en skattereform. Det er der nogen, der har udtrykt undren over. Det er nu ellers ikke så kompliceret.

Indvandringen fra især Mellemøsten og Nordafrika er en gigantisk underskudsforretning for Danmark. År efter år. Alene i 2014 har finansministeriet vurderet, at ikke-vestlig indvandring koster de offentlige kasser 33 milliarder kroner. Så hvis man bare ser snævert økonomisk på det, så er der mindst 33 milliarder gode grunde til, at udlændinge og rigets finanser hænger uløseligt sammen.

Dertil kommer de store problemer med parallelsamfund, der medfører kriminalitet, radikalisering og ultimativt terror.

Set fra min stol giver det ikke megen mening at drøfte, hvordan man sikrer penge til velfærd, og hvordan vores skattesystem skal skrues sammen i de næste mange år uden, at man også inddrager de gigantiske udfordringer, som ikke-vestlig indvandring medfører for vores samfund.

Derfor har Danmark brug for et paradigmeskifte i udlændingepolitikken! Det er ikke nok, at vi har bremset tilstrømningen til Danmark. Vi skal have vendt udviklingen, så flygtninge, som har brug for hjælp og beskyttelse, reelt får hjælpen i Danmark midlertidigt og derefter vender hjem igen, når forholdene tillader det. Som det er i dag, bliver flygtninge med midlertidigt ophold her i landet til evig tid. Det skal vi have gjort op med. Også fordi de ressourcestærke, der flygter fra et land, har en forpligtelse til at hjælpe deres land med genopbygning.

Jeg ser frem til de nye forhandlinger, vi skal have i det nye år!

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl

 

Rul til toppen