fbpx

Ændringer i Dansk Folkepartis gruppebestyrelse

Christiansborg, den 27. september 2012

Pressemeddelelse Ændringer i Dansk Folkepartis gruppebestyrelse

I forbindelse med Dansk Folkepartis heldagsgruppemøde meddeles hermed en række ændringer i DFs gruppebestyrelse.

Partiformand Kristian Thulesen Dahl stopper som gruppeformand. Kristian Thulesen Dahl forbliver i gruppebestyrelsen i sin egenskab af partiformand.

Ny gruppeformand bliver Peter Skaarup, der er partiets retsordfører og nu tidligere politisk næstformand. Desuden medstifter af Dansk Folkeparti i 1995.

Ny politisk næstformand er Søren Espersen, der er udenrigsordfører og nu tidligere gruppesekretær.

Ny gruppesekretær bliver Martin Henriksen, der er integrationsordfører og nu tidligere menigt medlem af gruppebestyrelse.

Nyt menigt medlem af gruppebestyrelse er socialordfører Karin Nødgaard. Karin Nødgaard er 46 år og datter af medpartistifter og fhv. MF Poul Nødgaard. Karin Nødgaard blev valg til Folketinget for første gang i 2005 og genvalgt i 2007 og i 2011. Hun har i perioden 2007-2011 været partiets kulturordfører, samt ordfører for idræt og medier. I samme periode har hun været formand for Folketingets Kulturudvalg.

Formand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, begrunder valget af Karin Nødgaard med blandt andet den store fokus, som partiet i en årrække har haft på socialområdet, og at velfærden generelt er under pres.

Rul til toppen