fbpx

Birthe Skaarup genopstiller ikke til kommunalvalget

Pressemeddelelse

Dansk Folkepartis medlem af Københavns Borgerrepræsentationen og mangeårige formand for Folketingets Sundhedsudvalg, fhv. folketingsmedlem Birthe Skaarup, har besluttet sig for ikke at genopstille til det kommende kommunalvalg i København, når partiet sætter sin kandidatliste den 18. marts.

Birthe Skaarup lod sig overtale af partiforeningen til at stille op til kommunevalget i 2009 og fik her over 4000 personlige stemmer.

– Efter en lang politisk værnepligt for Dansk Folkeparti i både by- og amtsråd i Århus efterfulgt af ti år i Folketinget, heraf syv år som formand for Folketingets Sundhedsudvalg, er tiden nu inde til, at familielivet skal have førsteprioritet, siger Birthe Skaarup.

– Det at have været med i dansk politik har givet mig mange oplevelser på godt og ondt de gode oplevelser overskygger klart de mindre gode, siger Birthe Skaarup. Man bliver grebet af at kunne være med til at træffe og føre beslutninger ud i livet, som kan give borgerne en bedre hverdag. Særligt de sociale og sundhedsfaglige områder som hospices, ældrepleje, alternativ behandling, ordentlig hjælp til kræftramte og bekæmpelse af ventelister til sygehusbehandling har stået mig nær, og derfor vil jeg også fortsætte mit arbejde inden for Kræftens Bekæmpelse, som jeg mener, gør et fremragende stykke arbejde, slutter Birthe Skaarup.

Rul til toppen