fbpx

Camre beklager sammenligning

Christiansborg, onsdag den 8. juni 2011 Pressemeddelelse

Camre beklager sammenligning

Fhv. MEP for Dansk Folkeparti, Mogens Camre, trækker i dag sine sammenligninger mellem tyske værnemagts-soldater i Danmark under Besættelsen og unge, muslimske bøller i Danmark tilbage.

Mogens Camre erkender, at sammenligningen ikke er rimelig, fordi den skaber misforståelser om nazisternes besættelse af Danmark 1940-45.

Mogens Camre meddeler, at han i det gamle hollandske tv-interview fra 2009 ikke har haft til hensigt hverken at støde eller såre nogen med den sammenligning, han foretog, og han erkender, at sammenligningenkun kan misforstås.

Jeg kan jo ikke lade det sagte være usagt,” siger Mogens Camre. “Men jeg beklager sammenligningen, som kun er egnet til at blive misforstået”.

“De tyske tropper var i landet som en fjendtlig besættelsesmagt og skød og dræbte på ordre danske patrioter. Min holdning til nazismen og den tyske besættelse af Danmark er entydigt negativ, således som jeg også har beskrevet det i flere bøger, og det ved ledelsen i Dansk Folkeparti og alle, der kender mig, heldigvis også, derfor beklager jeg det indtryk, som sammenligningen har forårsaget”, slutter Mogens Camre. “

Rul til toppen