fbpx

Dansk Folkeparti inviterer til klimakonference

Torsdag den 23. januar 2020 inviterer Dansk Folkeparti sammen med en række erhvervsorganisationer til klimakonference på Christiansborg.

Under overskriften ”Et grønt Danmark” vil Landbrug & Fødevarer, Dansk Energi, Dansk Erhverv og Danske Maritime holde oplæg om den seneste teknologiske udvikling inden for klima- og miljøområdet.

Morten Messerschmidt, Dansk Folkepartis klimaordfører, siger om arrangementet:

”Sund fornuft og klimapolitik? Kan det høre sammen. Ja, mener vi i Dansk Folkeparti. Faktisk tror vi, at sund fornuft er den eneste måde, hvor vi for alvor kan sikre en reel grøn omstilling til gavn for både miljøet og resten af samfundet. Derfor inviterer vi fire centrale erhvervssektorer til offentlig høring på Christiansborg. Vi vil nemlig gerne høre deres bud på, hvordan vi gør den grønne omstilling til en god forretning. Med oplæg fra Dansk Erhverv, Det Maritime Danmark, Dansk Energi samt Landbrug & Fødevarer bliver vi klogere på, hvordan Danmark når målene i klimaloven, samtidig med at vi sikrer arbejdspladser og vækst.”

Morten Messerschmidt understreger:

”Venstrefløjen har længe gjort klimadagsordenen til et spørgsmål om, at vi alle skal ændre livsstil radikalt. Men den grønne omstilling handler ikke om, at vi skal spise, rejse, producere eller forbruge mindre. Det handler om, at vi skal gøre det hele klogere. Skal den grønne omstilling for alvor have fat, kræver det nye teknologier, som ikke bare gør det muligt for os i vores del af verden at leve grønnere, men som også er en god forretning. Teknologier, der kan eksporteres. Den grønne omstilling må nemlig ikke gøre os fattigere eller skabe sociale ubalancer. Derfor skal den sikres i samarbejde med erhvervslivet – ikke i krig med dem, der skaber væksten og velstanden.”

Dagens program:

14.00: Velkommen v/ klimaordfører Morten Messerschmidt.
14.10: Oplæg om den seneste teknologiske udvikling inden for landbrug v/ klimadirektør Niels Peter Nørring, Landbrug & Fødevarer.
14.30: Oplæg om den seneste teknologiske udvikling fra Dansk Energi v/ direktør Lars Aagaard.
14.50: Spørgsmål og svar.
15.10: Oplæg om den seneste teknologiske udvikling fra Dansk Erhverv v/ klima- og energichef Ulrich Bang.
15.30: Oplæg om den seneste teknologiske udvikling fra Danske Maritime v/ Michael Prehn, underdirektør og ansvarlig for det teknisk område.
15.50: Spørgsmål og svar.
16.10: Debat mellem oplægsholdere og publikum.
17.00: Tak for i dag.

Sted: Christiansborg, Prins Jørgens Gård 1, 1218 København K

Da der er et begrænset antal pladser, skal tilmelding ske til Anders Skjødt, faglig konsulent hos Dansk Folkeparti, på mail: [email protected]

 

Rul til toppen