fbpx

Dansk Folkepartis Ungdom i demonstration mod Hizb ut-Tahrir

Pressemeddelelse

Dansk Folkepartis Ungdom i demonstration mod Hizb ut-Tahrir

Dansk Folkepartis Ungdom møder i dag talstærkt op for at støtte den demonstration, som finder sted mod Hizb ut-Tahrirs møde på Det Kongelige Bibliotek i København.

– Vi vil vise vores afsky for de opfordringer til at slå danske soldater ihjel, som Hizb ut-Tahrir vil komme med på mødet. Mødet burde for længst have været aflyst. Det er manglende dømmekraft fra Det Kongelige Biblioteks direktørs side, når det gennemføres, siger Peter Kofod Poulsen, der er næstformand for Dansk Folkepartis Ungdom.

Peter Kofod Poulsen, der selv vil være til stede i forbindelse med demonstrationen i dag, slår fast, at Hizb ut-Tahrir burde forbydes.

– Jeg mener ikke længere, at der kan være nogen tvivl om, at Hizb ut-Tahrir er i konflikt med Grundlovens bestemmelser, der klart siger, at foreninger, der virker ved vold, skal opløses. Hizb ut-Tahrir har opfordret til at slå jøder ihjel, at slå ministre ihjel, at slå danske soldater ihjel og har lovet, at danskerne vil blive ramt af terror som følge af det danske engagement i Irak. Hvis grænsen ikke skal trækkes her, så voldfører man Grundloven, siger Peter Kofod Poulsen.

Peter Kofod Poulsen mener, at Hizb ut-Tahrir skal stoppes for at undgå, at bevægelsen tiltrækker flere unge muslimer.

– Hizb ut-Tahrir forsøger målrettet at hverve medlemmer i udsatte boligområder med en høj koncentration af unge muslimer. Det er en bombe under vores demokratiske samfund – og det skal vi sandelig tage alvorligt, siger Peter Kofod Poulsen.

Rul til toppen