fbpx

Dansk Folkepartis Ungdom lancerer tegneseriehelten Super Pia!

Ringkøbing, fredag den 9. september 2011/LO Pressemeddelelse

Dansk Folkepartis Ungdom lancerer tegneseriehelten Super Pia!

Hele Danmarks superheltinde, Super Pia, lukker grænsen for alle banditterne, smider de autonome i fængsel og hamrer en prop i skattehullet. Det er i kort format handlingen i en ny tegneserie lavet af Dansk Folkepartis Ungdom.

– Det er simpelthen dansk politik overført til et superhelteunivers. Super Pia klarer ærterne, og hvis nogen skulle mene, at de kan genkende nogle af hovederne i det 3-hovede monster, der strammer skatteskruen, så tager de nok ikke helt fejl, siger formanden for Dansk Folkepartis Ungdom, Bente Kronborg Flensted.

Dansk Folkepartis Ungdom har danmarkspremiere på den trykte udgave af tegneserien kl. 10 lørdag den 10. september. Det sker på gågaden i Holstebro i forbindelse med Dansk Folkepartis gågadearrangement i Holstebro, hvor Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl og Peter Skaarup deltager.

I forbindelse med uddelingen af tegneserien vil medlemmer af Dansk Folkepartis Ungdom klæde sig ud som henholdsvis tegneserieskurkene og Super Pia.

– Det volder os stadigvæk lidt problemer, for alle vil jo gerne være Super Pia, men jeg tror og håber, at vi får styr på det til i morgen, siger Bente Kronborg Flensted.

Rul til toppen