fbpx

Der skal reageres på chikane af jøder

Pressemeddelelse

DF: Der skal reageres på chikane af jøder

”Det er fuldstændigt uacceptabelt, at jøder i Danmark er tvunget til at skjule deres identitet, fordi de ellers må frygte overgreb fra personer, som bringer fjerne, udenlandske konflikter med sig ind i Danmark. Desværre kan vi forvente, at der bliver endnu flere overgreb, fordi en ny masseindvandring fra muslimske lande er blevet en realitet, som følge af regeringens tab af kontrol med indvandringen”.

Det siger Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen, som tager afstand fra chikane af jøder i Danmark. Han mener, ligesom jødiske repræsentanter, at årsagen er, at herboende muslimer tager konflikten mellem Israel og Hamas med til Danmark. Martin Henriksen savner klare budskaber fra regeringen, hvad den vil gøre ved problemet, og retter derfor henvendelse til justitsminister Karen Hækkerup (S)

”Der er et udbredt had mod jøder iblandt visse herboende indvandrere, og den udvikling forstærkes i takt med etableringen af flere muslimske parallelsamfund. Det skal der reageres på i skolerne og på ungdomsuddannelserne, men vi kommer ikke udenom at få gennemført stramninger i udlændingepolitikken. Tilstrømningen er helt ude af kontrol, og justitsminister Karen Hækkerup har helt åbenlyst opgivet at gøre noget ved det. Men det vil vi forsøge at ændre på”, siger Martin Henriksen.

Rul til toppen