fbpx

DF accepterer ikke socialdemokraternes trusler mod velfærden

Pressemeddelelse

DF accepterer ikke socialdemokraternes trusler mod velfærden

Skatteordfører for Dansk Folkeparti, Dennis Flydtkjær, har kun hovedrysten til overs for socialdemokraternes forsmåede trusler i dagens aviser om nedskæringer i velfærden, efter gårsdagens sammenbrud i trepartsforhandlingerne.

– Jeg er træt af at høre regeringens politikere hælde vand ud af ørene. Henrik Sass Larsen og Bjarne Corydon står nærmest i kø i dagens medier, for at give fagforeningerne skylden for de bristede trepartsforhandlinger. Som fagforeningerne så rigtigt siger, så brød firhandlingerne sammen, fordi regeringen, anført af Helle Thorning Schmidt, vil lave en trepartsaftale og skattereform, som på mange måder er helt ude af trit med befolkningen.

– Før valget sagde Helle Thorning Schmidt ved utallige lejligheder, at danskerne havde valget mellem skattelettelser og velfærd. Nu har piben fået en anden lyd, så nu vil regeringen lette skatten og finansiere det ved at skære på kernevelfærd som folkepension og satsreguleringer for de mest udsatte.

– Hvis det er hvad Helle Thorning Schmidt kalder reformer med social balance, så kan man da kun frygte det allerværste, når Henrik Sass Larsen truer med yderligere nedskæringer i velfærden. Det er så utroværdig, som noget kan blive, og jeg kan undre sig over, hvordan socialdemokraterne kan se sig selv i spejlet inden de tager på arbejde hver dag.

– Regeringens pinlige amatørfest i trepartsforhandlingerne, som de selv havde tilrettelagt, skal ikke koste hverken folkepensionister, førtidspensionister eller andre danskere en krone i velfærd, sådan som gruppeformand Henrik Sass Larsen truer med. Regeringen kan tage hele eller dele af deres skattelettelses-cirkus af bordet, fastslår Dennis Flydtkjær.

Rul til toppen