fbpx

DF: Afgifter ødelægger konkurrenceevnen

Pressemeddelelse

DF: Afgifter ødelægger konkurrenceevnen

Mandag den 19. december var der lovbehandlinger i Folketingssalen, hvor øgede skatter, punktafgifter og stigende energiafgifter var på dagsordenen. Jo, det bliver dyrere at være dansker. Og mens den røde regering gennemtrumfer skatte- og afgiftsstigninger,bliver dansk erhvervsliv og turismeindustri klemt i afgiftsskruen. Det koster omsætning og arbejdspladser, siger Dansk Folkepartis erhvervsordfører Hans Kristian Skibby.

Han ser med stor alvor på, at nye undersøgelser viser, at Danmark er det dyreste landat leve i i EU og København den femte dyreste by i verden.

– Mensvi allerede nu ser store virkninger af regeringens økonomiske politik i form af udflytning af danske jobs primært fra forarbejdningsindustrien/produktionsindustrien, må vi også frygte, at Danmarks placering som et af verdens dyreste lande, holder blandt andet turister fra at vælge Danmark som feriedestination.

Hans Kristian Skibby opfordrer til, at der bliver grebet ind overfor nævnte udvikling.

Det kan vi gøre ved at nedsætteet ekspertudvalg eller en decideret vækstkommission, som kan arbejde på atat fremlæggeinitiativer, som kan forbedre vore virksomheders konkurrenceevne, generere flere arbejdspladserog som kan komme medkonkrete forslag til, hvordan Danmark kan komme væk fra pladsen som EU’s dyreste land at leve i…

Rul til toppen