fbpx

DF afviser kategorisk kirkelige vielser af homoseksuelle

Pressemeddelelse

DF afviser kategorisk kirkelige vielser af homoseksuelle

Kirkeminister Per Stig Møllers forslag om at indføre kirkelige vielser af homoseksuelle er et fjollet påfund i den tilstundende valgkamp, mener Dansk Folkepartis medlem af Kirkeudvalget, Søren Krarup.

– Dansk Folkeparti siger klart nej til Kirkeministerens forslag, som desværre bærer præg af, at vi står foran en valgkamp, hvor lette sensationelle sager skal blæses op for at vinde billige point, siger Søren Krarup, der undrer sig over, hvordan de Konservative på få måneder kan skifte holdning til så væsentligt et spørgsmål som at påtvinge kirken at gøre vold på den skabte virkelighed.

– Forholdet er, at et ægteskab er mellem mand og kvinde, der sammen kan skabe en familie. Det er glimrende, at der er noget, der hedder registreret partnerskab, sådan at man tager et særligt hensyn til homoseksuelle, men dette hensyn skal ikke føre til, at det grundlæggende: Nemlig, at ægteskabet, der består af mand og kvinde, som i fællesskab er familieskabende, lider skade, siger Søren Krarup, der påpeger, at det er en form for latterliggørelse af det kristne ægteskab at lade to mænd eller to kvinder indgå det.

Rul til toppen