fbpx

DF anklager regeringen: Manglende grænsekontrol gør Danmark til Nordens narkocentrum

Pressemeddelelse

DF anklager regeringen: Manglende grænsekontrol gør Danmark til Nordens narkocentrum

Dansk Folkepartis skatteordfører, Dennis Flydtkjær, indkalder skatteminister Holger K. Nielsen i samråd om opgradering af den danske grænsekontrol, som den nuværende regering som en af sin første embedsgerninger nedlagde. Dennis Flydtkjær forlanger nu, at skatteminister Holger K. Nielsen fremlægger en overbevisende plan for bedre kontrol med de danske grænser, herunder flere ressourcer til toldkontrol.

– Det er ganske enkelt rystende, at den røde regering har nedlagt den danske grænsekontrol, og oven i købet roser sig selv ved festlige lejligheder for at have gjort det, hvorefter Danmark nu er endt i en situation, hvor vi er blevet Nordens narkocentrum, fordi smuglerne ved, at de kan stole på, at Danmark ikke vil bevogte egne grænser efter regeringsskiftet i 2011, siger Dennis Flydtkjær.

– Regeringen burde tilføje den danske toldindsats langt flere ressourcer og beføjelser, når nu hver femte bil, som standses af de svenske toldere på Øresundsbroen har narkotika ombord, siger Dennis Flydtkjær.

– Skatteminister Holger K. Nielsen må ganske enkelt møde op i Folketingets skatteudvalg med en realistisk plan for, hvordan Danmark får gjort noget ved, at vi tilsyneladende er blevet Nordens narkocentrum. Det er ganske enkelt uværdigt og utroværdigt overfor vores nordiske nabolande, at vi ikke agter eller formår at forsvare vores egne grænser mod narkosmuglere, fordi Thorning-Schmidt- regeringen ganske enkelt har opgivet dette, siger Dennis Flydtkjær.

Rul til toppen