fbpx

DF: Der skal styr på hospitalernes overbelægning

Christiansborg, søndag den 6. marts 2011 Pressemeddelelse

DF: Der skal styr på hospitalernes overbelægning

Dansk Folkepartis sundhedsordfører, Liselott Blixt, kræver nu, at der kommer styr på hospitalernes overbelægning, så patienter ikke skal ligge i dagevis på hospitalsgange. Det sker som reaktion på et indslag i TV2 Nyhederne søndag aften, hvor TV2 påviste, at der på seks ud af otte hospitaler på Sjælland ligger patienter på gangene.

– Det kan jo opleves som uværdigt for en patient at ligge der på en hospitalsgang til frit skue for alle. Jeg mener ikke, at det er noget, som vi som velfærdssamfund kan være bekendt, siger Liselott Blixt.

Liselott Blixt vil derfor bede sundhedsminister Bertel Haarder (V) om en redegørelse for, hvad han konkret vil gøre for at løse problemet.

– Jeg forstår, at ministeren er enig med mig i, at der skal gøres noget ved problemet. Men jeg vil vide, hvad ministeren agter at gøre, og jeg vil have en klar tidshorisont på, hvornår vi skal have dette problem løst. For det skal være sådan, at der bliver gjort noget konkret og håndgribeligt ved problemet, så det ikke bare fortsætter og fortsætter, som det åbenbart har gjort hidtil, siger Liselott Blixt.

Rul til toppen