fbpx

DF: DR svigter de ældre

Pressemeddelelse

DF: DR svigter de ældre

Dansk Folkepartis medieordfører, Morten Marinus, er kritisk overfor DRs beslutning om, at man vil flytte de to populære og folkekære programmer ’Giro 413’ og ’Danmarksmester’ fra P4 til P5, som kun kan høres på nettet, eller hvis man har en DAB-radio.

– Det kommer især til at gå ud over de mange ældre, som hverken har en DAB-radio eller er på internettet. Blandt de ældre er der mange, som er trofaste lyttere af programmer som Giro 413 og Danmarksmester, så det er en rigtig ærgerlig beslutning, som DR her har truffet, konkluderer Morten Marinus.

– Det er en indirekte måde at tvinge lytterne over på DAB, fordi DR har en ambition om at styrke deres DAB-kanaler, og det er altså urimeligt, at det skal gå ud over især ældre lyttere, siger Morten Marinus.

– DR skulle hellere tage og lave positiv reklame for de mange gode ting, der foregår på DRs DAB-kanaler, og på den måde få flere lyttere til frivilligt at lytte til DAB-kanalerne i stedet for denne kedelige manøvre, foreslår Morten Marinus.

– Det eneste lille lyspunkt i kanalomlægningen er, at den populære vært Margaret Lindhardt vender tilbage til Giro 413, slutter Morten Marinus.

Rul til toppen