fbpx

DF er positiv overfor ny statusrapport fra Natur- og Landbrugskommissionen

Christiansborg, torsdag den 27. september 2012

PressemeddelelseDF er positiv overfor statusrapport fra Natur- og Landbrugskommissionen

Dansk Folkeparti hilser den seneste rapport fra Natur- og Landbrugskommissionen om landbrugets muligheder og udfordringer velkommen. Rapporten lægger blandt andet op til, at hver enkelt landbrugsbedrift i fremtiden skal have en individuel emissions- og udledningstilladelse, som afhænger af, hvad naturen i lokalområdet kan tåle.

Formanden for Folketingets Fødevareudvalg og MF for Dansk Folkeparti, Ren&eacute Christensen, peger på de mange nye virkemidler i landbruget, som rapporten anbefaler, som et yderst positivt tiltag.

– Det vil give landbruget en række muligheder at arbejde videre med. Lige siden DF under den tidligere regering kæmpede imod randzonerne, har vi peget på de alternative muligheder, som ligger indenfor landbruget. Derfor er vi glade for, at kommissionen er enig i flere af de forslag, som DF i sin tid kom med, siger Ren&eacute Christensen.

– Fra Dansk Folkepartis side bakker vi op om kommissionens rapport, så længe det sikres og dokumenteres, at de virkemidler, som landmændene tager i brug, vil være til gavn for både miljøet og erhvervet, siger Ren&eacute Christensen.

Rul til toppen