fbpx

DF: Generationsskifteskatten gør Enhedslisten til grin

Christiansborg, mandag den 19. december 2011/LO Pressemeddelelse

DF: Generationsskifteskatten gør Enhedslisten til grin

Enhedslisten er på vej til at gøre sig selv fuldstændig til grin i sagen om generationsskifteskat. Det mener Dansk Folkepartis skatteordfører, Dennis Flydtkjær.

– Det er svært at forstå, at Enhedslisten nu vælger at gå imod sin egen politik, når det gælder loven om generationsskifteskatten. Regeringen har netop meldt ud, at man har indgået en aftale med De Konservative, der betyder, at den såkaldte pengetanksgrænse sænkes til 75 procent til 50 procent. Oprindeligt havde regeringen lavet en aftale med Enhedslisten om, at pengetanksgrænsen lå på 25 procent, lyder det fra Dennis Flydtkjær.

-I sin iver efter at lave Christiansborg-drilleri er Enhedslisten således gået på kompromis med sin egen politik. Det er jo helt barokt! Enhedslisten lyttede vist ikke ordentligt efter, da de fik gode råd af Dansk Folkeparti om, hvordan man får mest indflydelse for sine mandater som støtteparti for en regering, siger Dennis Flydtkjær.

Dennis Flydtkjær understreger, at Dansk Folkeparti er imod ændringen af loven om generationsskifteskat.

– Vi synes selvsagt, det er bedre at den såkaldte pengetanksgrænse sænkes fra 75 procent til 50 procent, så skadevirkningerne af forslaget bliver noget mindre end oprindeligt foreslået, men det er stadig en skatteskærpelse, som vi ikke bryder os om, siger Dennis Flydtkjær.

Rul til toppen