fbpx

DF: Helle Thorning-Schmidt må sætte ordfører på plads

Christiansborg, fredagden 9. maj 2014

Pressemeddelelse

DF: Helle Thorning-Schmidt må sætte ordfører på plads

Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, ermålløs over, at Socialdemokratiets udlændingeordfører, Mette Reissmann, tiljp.dk udtaler, at det som udgangspunkt ikke er et problem, at den islamistiskegruppe Hizb ut-Tahrir har sat sig på magten i bestyrelsen i fodboldklubbenBrøndby Strand IK.

– Det er enrystende og himmelråbende naivitet, som vi her oplever. Vi må vide, om der ertale om en ordfører på vildspor, eller om der virkelig er tale om regeringensofficielle holdning. Så enten må Socialdemokratiets formand straks sætte sinordfører på plads, eller også må vi konkludere, at det ledende regeringspartifinder det i sin orden, at islamister har mulighed for at bruge en fodboldklubsom platform for at udbrede deres budskab, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksenunderstreger, at Dansk Folkeparti gerne ser et forbud mod Hizb ut-Tahrir, somer en af den slags foreninger, der virker ved vold og/eller opfordringer til vold.

– Det er jeg såhelt klar over, at Socialdemokratiet ikke vil. Men nu må vi vide, om S såmener, at der som udgangspunkt ikke er nogen grund til bekymring over, at Hizbut-Tahrir nu har fundet vej til bestyrelsen i en fodboldklub, hvor derfærdes børn og unge. Partiets udlændingeordfører gør et ihærdigt forsøg på attale sagen ned, og det duer bare ikke. Det er sådan en strudsetaktik, hvor manstikker hovedet i jorden og håber, at problemerne går væk af sig selv. Vi måvide, om det virkelig er regeringens tilgang til Hizb ut-Tahrir, siger MartinHenriksen.

Rul til toppen