fbpx

DF: HUT skader integrationen af demokratiske muslimer

Pressemeddelelse

DF: HUT skader integrationen af demokratiske muslimer

Peter Skaarup opfordrer til nationalt kompromis om forbud mod Hizb-ut-Tahrir

Dansk Folkepartis integrationsordfører, Peter Skaarup, er oprørt over, at demokratisk opstillede folketingskandidater med muslimsk baggrund er udsat for systematiske chikanerier af Hizb-ut-Tahrir og deres sympatisører. Dansk Folkeparti opfordrer derfor alle partier til at tage denne trussel mod demokratiet yderst alvorligt, da den i forvejen udfordrende proces med integration af muslimer ind i det danske demokrati, bliver næsten fuldstændigt umuliggjort, hvis de folkevalgte, demokratiske muslimer i dansk politik mobbes og chikaneres af islamisterne i HUT.

– Det er almen kendt, at Dansk Folkeparti har været modstander af den tidligere alt for liberale indvandringspolitik,men vi er samtidig et parti, der arbejder konstruktivt med at få de indvandrere, som er kommet for at blive, til at blive godt integreret, og til at blive selvhjulpne, demokratiske borgere. Det er således decideret katastrofalt for integrationsprocessen, når demokratisk sindede muslimer, der rent faktisk er opstillede til Folketinget og alene kæmper ad demokratiets vej for at få et folkeligt mandat, forsøges intimideret og chikaneret ud af dansk politik af medlemmer og sympatisører af Hizb-ut-Tahrir, siger Peter Skaarup.

– Det er vigtigt for mig at understrege, at Dansk Folkeparti nemt kunne ignorere, at nogle folketingskandidater fra partier, der ikke traditionelt samarbejder med Dansk Folkeparti, bliver chikaneret af islamisterne i Hizb-ut-Tahrir. Vi kunne blot læne os tilbage og konstatere, at det problem må de selv om at løse. Sagen er blot den, at det rent faktisk er voldsomt skadeligt for den i forvejen skrøbelige integrationsproces, hvis først det lykkes Hizb-ut-Tahrir at skræmme de demokratiske og velintegrerede muslimer til tavshed, Det bør vi ganske enkelt aldrig acceptere, siger Peter Skaarup.

– Jeg vil således kraftigt opfordre alle Folketingets partier til at stå sammen om at beskytte de demokratisk sindede muslimske politikere, som rent faktisk vælger at følge demokratiets spilleregler og opstiller til Folketingsvalget, ved at få vedtaget et forbud mod Hizb-ut-Tahrir straks, ellers risikerer vi, at HUT til sidst får held til at overbevise danske muslimer om, at risikoen ved at deltage i de demokratiske valg er større end gevinsten, slutter Peter Skaarup.A

Rul til toppen