fbpx

DF indkalder justitsministeren i samråd om indvandrerbanders selvbestaltede visitationszoner

Pressemeddelelse

DF indkalder justitsministeren i samråd om indvandrerbanders selvbestaltede visitationszoner

Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, indkalder nu justitsminister Morten Bødskov (S) i samråd om indvandrerbander, der ifølge flere medier har indført egne visitationszoner flere steder landet, blandt andet i Køge og på Københavns vestegn.

– Det er helt utilstedeligt. I Danmark er det politiet og kun politiet, der opretter visitationszoner. Vi kan ganske enkelt ikke leve med disse forhold, og justitsministeren må på banen og sørge for at få genoprettet ro og orden. Opgaven her og nu er at slå ned på disse gadegangstere, som tror, at de kan gøre, som det passer dem. Deres adfærd er grov chikane mod fredelige borgere og skaber en frygt hos disse. Det skal stoppes, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen tilføjer, at han naturligvis også forventer, at ministeren kommer med løsningsforslag til, hvordan problemet løses på den lange bane.

– Der burde være klart for enhver, at en del af løsningen på problemet er at begrænse indvandring fra ikke-vestlige lande. Hvis ministeren ikke er enig i dette, så må han komme på banen med andre løsningsforslag, der vel at mærke er realistiske, siger Martin Henriksen.

Rul til toppen