fbpx

DF: Indvandrerunges mishandling af grise skal koste

Christiansborg, onsdag den 22. maj 2013 Pressemeddelelse

DF: Indvandrerunges mishandling af grise skal koste

Dansk Folkepartis dyrevelfærdsordfører, Dennis Flydtkjær, reagerer med stor vrede over, at en flok indvandrerdrenge har kastet sten mod en flok grise på Aarhus Kommunes besøgslandbrug Natursamarbejdet. En pattegris blev mishandlet, så den efterfølgende måtte aflives. Resultatet er, at de ellers populære grise nu er fjernet fra naturstationen.

DF vil have hårdere straffe for dyremishandling og grisene tilbage på naturstationen.

– Det er en dybt afstumpet adfærd, vi her er vidner til. Dyr er levende væsener, og de skal selvfølgelig behandles ordentligt. Jeg forventer, at politiet tager denne sag meget alvorligt og får retsforfulgt de unge indvandrere, som står bag. Så grov mishandling skal simpelthen koste, siger Dennis Flydtkjær.

Dennis Flydtkjær peger på, at der desværre er talrige eksempler på, at endog grusom og torturlignende dyremishandling blot har givet bødestraf, og derfor ønsker Dansk Folkeparti at hæve straffene på området.

– Jeg håber, at der meget snart igen vil være grise på naturstationen, for det skal så absolut ikke være en flok elendigt opdragede unge af anden etnisk herkomst, der skal bestemme, om naturstationens besøgende skal have fornøjelsen af at se levende grise eller ej, siger Dennis Flydtkjær.

Rul til toppen