fbpx

DF: Kim Christiansen ny formand i Færdselssikkerhedskommissionen

Pressemeddelelse

DF: Kim Christiansen ny formand i Færdselssikkerhedskommissionen

Dansk Folkepartis mangeårige transport- og færdselssikkerhedsordfører Kim Christiansen er blevet udpeget til ny formand for Færdselssikkerhedskommissionen af Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt (V). Kim Christiansen har været ordfører på trafikområdet for Dansk Folkeparti siden 2007 og har været medlem af Færdselssikkerhedskommissionen igennem en lang årrække, så det er en garvet transportpolitiker, der nu sætter sig i formandsstolen.

– Jeg er meget glad for udnævnelsen til formand for Færdselssikkerhedskommissionen og ser meget frem til at fortsætte det gode og konstruktive samarbejde med Kommissionens medlemmer, så vi kan få bragt antallet af trafikdræbte endnu længere ned, siger Kim Christiansen.

– I Danmark har vi et lavt antal trafikdræbte sammenlignet med andre EU-lande, og som formand for Færdselssikkerhedskommissionen vil jeg først og fremmest have fokus på sætte nye mål for at bringe antallet endnu længere ned. Det skal også i årene fremover være således, at der næsten hvert år er historier om, at nu er vi endnu engang på vej til et rekordlavt antal dræbte i trafikken, siger Kim Christiansen.

Færdselssikkerhedskommissionens primære opgave er at komme med forslag til initiativer, der kan nedbringe antallet af trafikulykker. Kommissionen består af repræsentanter for de politiske partier i Folketinget såvel som fagfolk fra relevante ministerier og organisationer.

Rul til toppen