fbpx

DF kræver styr på hjælperordning

Pressemeddelelse

DF kræver styr på hjælperordning

Handicapordfører for Dansk Folkeparti, Karina Adsbøl, har indkaldt sundhedsminister Astrid Krag (SF) og socialminister Karen Hækkerup (S) i åbent samråd om den såkaldte BPA-ordning. BPA står for ”borgerstyret personlig assistance”. Samrådet skal afdække en række problematikker i forbindelse med BPA-ordningen.

Samrådet er blandt andet indkaldt i lyset af de mange selskaber, der er åbnet på området for så siden at gå konkurs, lige som der også vil blive spurgt ind til, hvad ministrene agter at gøre for at undgå, at en direktør for et af disse selskaber kan hæve en årsløn på 22 millioner skattekroner.

– Der er ingen tvivl om, at der er brug for et kvalitetstjek af området, lige som nogle passende krav til de pågældende selskaber også er på sin plads. Vi skal som politikere altid sørge for, at skatteborgernes penge bliver brugt fornuftigt, og yde borgerne den bedste service, og det håber jeg, at de to ministre vil bakke op om, siger Karina Adsbøl.

Karina Adsbøl understreger, at hun mener, at BPA-ordningen er en god ordning, når den fungerer efter hensigten.

Samrådet finder sted tirsdag den 4. september. Det er Dansk Folkeparti og Venstre, der har indkaldt de to ministre til samrådet.

Rul til toppen