fbpx

DF kræver uvildig undersøgelse af Ole Sohn-sag

Pressemeddelelse

DF kræver uvildig undersøgelse af Ole Sohn-sag

”Nu må vi forlange, at de vedvarende og gentagne historier om Ole Sohns fortid som formand for de danske kommunister og beskyldningerne om, at den nye erhvervs- og vækstminister har modtaget sorte penge af det daværende sovjetstyre, bliver opklaret en gang for alle.”

Det siger Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen.

”Luften skal renses. Vi kan ikke leve med, at en dansk minister bliver beskyldt for at modtage sorte penge af sovjetstyret.”

Ligeledes er der gang på gang kommet nye beskyldninger mod Ole Sohn frem i de danske medier, som bliver ved med at bringe nye afsløringer i sagen, senest i dagens udgave af Jyllands Posten.

Og det kan heller ikke passe, at Ole Sohn udtaler sig i strid med, hvad han tidligere har sagt om beskyldningerne fra hans tid som formand for DKP.

”Dansk Folkeparti vil nu kræve en uvildig undersøgelse af sagen. Det vil sige en undersøgelse, hvor afhøringer bliver foretaget under vidneansvar. Ikke mindst af hensyn til Danmarks renomm&eacute i udlandet

Jeg ser meget gerne, at det er den nye regering, der tager initiativ til at lave omtalte uvildige undersøgelse,” siger Søren Espersen.

Rul til toppen