fbpx

DF: Lyt til dine borgmestre, Thorning

Christiansborg, tirsdag den 12. februar 2013/LO

Pressemeddelelse DF: Lyt til dine borgmestre, Thorning

Dansk Folkepartis landdistriktsordfører, Mette Hjermind Dencker, opfordrer statsminister Helle Thorning-Schmidt og resten af Socialdemokratiet til at lytte til de tre socialdemokratiske borgmestre, der i dag kritiserer partitoppen på Christiansborg og regeringen for at svigte de mindre byer.

– Det bør da gøre indtryk, når tre af partiets egne borgmestre nu klart melder ud, at de føler sig svigtet af regeringen, som de mener slet ikke gør nok for eksempelvis Hjørring, Slagelse og Vordingborg, siger Mette Hjermind Dencker.

Mette Hjermind Dencker håber, at borgmestrenes udmelding vil få Socialdemokratiet til at genoverveje en dialog om det landdistriktsudspil, som Dansk Folkeparti for nylig kom med.

– Socialdemokratiet reagerede med at feje vores forslag af bordet uden så meget som at overveje, om der mon var nogle gode id&eacuteer i vores udspil, som kunne hjælpe landdistrikterne. For eksempel vil vi oprette 5000 statslige hjemmearbejdspladser, men det ville Socialdemokratiet altså ikke høre tale om. Jeg håber, at de socialdemokratiske politikere på Christiansborg vil lytte til deres borgmestre og komme ind i kampen for at løfte landdistrikterne, siger Mette Hjermind Dencker.

Læs Dansk Folkepartis udviklingsplan for landdistrikterne ved at trykke her

Rul til toppen