fbpx

DF: Ministre smadrer julen i spildevandssag

Pressemeddelelse

DF: Ministre smadrer julen i spildevandssag

Miljøminister Ida Auken (SF) og minister for by-, bolig- og landdistrikter Carsten Hansen (S) har smadret julen for tusindvis af danskere, som nu kan se frem til at skulle betale et sted mellem 40.000- og 70.000 kroner for kloakering og spildevandsrensning.

Det får nu Dansk Folkepartis ordfører for fødevarer, landbrug og fiskeri og medlem af Miljøudvalget, Ren&eacute Christensen, til at angribe nævnte ministre for slendrian og rovdrift på boligejere, som regeringen nu har bragt i økonomisk uføre.

-Jeg har nu ventet på svar og redegørelse fra miljøministeren siden 8. maj i år, hvor jeg havde kaldt ministeren i samråd. Det gjorde jeg, fordi flere grundejere er blevet politianmeldt for ikke at have kloakeret. På samrådet lovede ministeren en fyldestgørende rapport om sagen – senest i oktober. Nu foreligger rapporten. EN UGE FØR JULEAFTEN..!

Hermed bliver ejerne af 46.000 ejendomme sendt ud i økonomisk kaos. Mellem 2.000 – 3.000 familier er i akut fare for at blive sat på gade, ifølge ministerens egne tal, siger Ren&eacute Christensen.

Han mener, at det er at føje spot til skade, når ministrene mener, at de ramte jo blot kan benytte bolig- jobordningen og dermed få tilskud til kloakering.

-Tillad mig at gøre opmærksom på, at den ordning er skrottet af den røde regering fra årsskiftet. OM 14 DAGE!

Herfra skal trækkes fire fri- og helligdage. Desuden har mange kommuner lukket mellem jul og nytår, siger Ren&eacute Christensen.

Det er fuldstændig utilstedeligt, for nu at sige det mildt, slutter Ren&eacute Christensen.

Rul til toppen