fbpx

DF raser over regeringens nye utopiske klimaplan, der vil smadre danskernes hverdag

Pressemeddelelse

DF raser over regeringens nye utopiske klimaplan, der vil smadre danskernes hverdag

Dansk Folkepartis trafikordfører, Kim Christiansen reagerer med bestyrtelse over regeringens nye klimaudspil, der vil smadre mange familiers dagligdag, hvis planerne om at fjerne befordringsfradraget, pålægge danskerne en vejafgift og mindske hastigheden på motorvejene bliver gennemført. Endvidere vil regeringen fordyre energiforsyningen endnu engang og endelig vil den gå i et frontaltangreb på det allerede nødlidende landbrug, som er et Danmarks vigtigste eksporterhverv. Gennemføres den himmelråbende vanvittige klimaplan, vil væksten i økonomien blive negativ og mange danskere må gå fra hus og hjem.

– Hvis regeringen går videre med planerne om at afskaffe befordringsfradraget og pålægge danskerne vejafgifter, så vil det såkaldte udkantsdanmark være på ren katastrofekurs. Når danskerne endvidere bliver udsat for nye voldsomme energiafgifter, der jo pr. definition har en social slagside, så vil regeringen fortsætte sit skånselsløse angreb på almindelige danskere udelukkende af ideologiske grunde, siger Kim Christiansen.

– Regeringen har gennem sine ca. to år ved magten haft som rød ledetråd, at gøre danskernes hverdag sværere for at få råd til ny masseindvandring og samtidig give den som klimaduks i EU og FN. De forslag, der er på bordet, vil gøre det endnu dyrere at køre bil, og samtidig vil hastighedsnedsættelserne på motorvejene paradoksalt nok øge trængslen og derved forureningen.

Vi vil i Dansk Folkeparti kæmpe med næb og klør mod nye afgiftsforhøjelser og angrebet på landbrug og udkantsdanmark, som ikke bare vil skævvride Danmark, men som også har en voldsom social slagside, siger Kim Christiansen.

Rul til toppen