fbpx

DF: Regeringen smadrer udlændingepolitikken

Pressemeddelelse

DF: Regeringen smadrer udlændingepolitikken

– Regeringen har holdt vælgerne for nar. Før folketingsvalget sagde man, at man ville holde fast i den stramme udlændingepolitik – nu begynder afmonteringen, siger Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen.

Det sker efter, at regeringen i dag har meddelt, at pointsystemet for familiesammenføringer afskaffes, sikkerhedsstillelsen halveres og indvandringsprøven afskaffes.

– Regeringen åbner døren på vid gab for folk, der aldrig vil kunne bidrage positivt til det danske samfund. Pointsystemet er jo netop med til at si de potentielle indvandrere fra, som vi på forhånd kan sige ikke vil kunne bidrage positivt til det danske samfund. Det er utroligt, at regeringen insisterer på, at integrationsparathed bare ikke må indgå som et element i, hvem der kommer til Danmark. Regeringen har jo også allerede sagt, at kvoteflygtninge ikke længere må udvælges efter om de kan integreres i Danmark. Det er hul i hovedet, siger Martin Henriksen

– Indvandringsprøven er jo med til at vise om indvandrerne overhovedet har en interesse i det danske samfund, og det er altså væsentligt, at man ved, hvad det er for et samfund, man kommer til ud over at kunne sproget, siger Martin Henriksen.

– Forslaget om afskaffelse af pointsystemet er en begyndende afmontering af den stramme udlændingepolitik på familiesammenføringsområdet, som har nydt bred opbakning i befolkningen, og det kommer til at koste det danske samfund mange, mange penge i ekstra udgifter til personer, der ikke kan eller vil bidrage til det danske samfund – og det oven i købet i en situation, hvor den danske økonomi er i krise, siger Martin Henriksen.

– Vi må af med denne her regering hurtigst muligt. De ødelægger den danske udlændingepolitik, siger Martin Henriksen, der lover, at Dansk Folkeparti, når partiet igen får indflydelse på udlændingepolitikken vil kræve stramningerne genindført.

– Der kommer til at forestå et kæmpe oprydningsarbejde efter denne her regering og Danmark vil have fået en masse svært integrerbare mennesker til landet, slutter Martin Henriksen

Rul til toppen