fbpx

DF: Så skrot dog den betalingsring

Pressemeddelelse

DF: så skrot dog den betalingsring

Farcen om den røde regerings betalingsring ser ud til at fortsætte.

Og denne gang behøver oppositionen endda ikke at bidrage til forestillingen.

Oveni utallige fodfejl, som tæller en tromlen henover socialdemokratiske omegnsborgmestres kritik af muren omkring København, et solidt flertal, som er imod indførelse af betalingsringen samt miljøfolks understregning af, at miljøet ikke får det bedre af at regeringen vil genere bilisterne og en konstatering af, at den billigere offentlige transport ikke bliver et alternativ – er man nu også uenige om taksternes størrelse.

Dansk Folkepartis trafikordfører, Kim Cristiansen har kun hovedrysten til overs for regeringen.

-S og SF vil have, at bilisterne skal betale for at krydse betalingsringen fra klokken 05.00 morgen til 21.00 aften. Desuden skal der betales for at passere ringen i dagtimerne om lørdagen.

Radikale Venstre mener, at man ‘kun’ skal betale i trængselsperioderne morgen og eftermiddag . Enhedslisten er tilsyneladende ligeglad med, hvor meget bilisterne skal betale – bare det bliver så meget, at det kan finansiere både billigere og bedre kollektiv transport.

SF var i øvrigt i valgkampen ude med løfter om at priserne skulle falde med 40 procent.

Hvis det løfte skal indfris, bliver betalingsringen stjernedyr.

-Jamen hvis det hele ikke var så sørgeligt ville man klaske sig på lårene…

Og så har regeringen endda slat ikke talt om de milliardinvesteringer, som skal lægges i såkaldte ‘park and ride-anlæg’ som jo er en forudsætning for, at folk skal kunne komme til en bus- eller togstation for at bruge den kollektive transport, som regeringen vil tvinge os ind i.

Jeg forstår godt, hvis de mange tusind, som pendler i bil til København for at passe deres arbejde er ved at dåne. Her er i øvrigt det eneste lille lys i fremtidens mørke. Man kommer nemlig til at kunne stå op og besvime i den trængsel, som regeringen også helt har glemt, bliver &eacuten af de kommende goder for de nye tvangskollektivister, siger Kim Christiansen.

Rul til toppen