fbpx

DF: Thorning kan ikke nøjes med at tale krisen ned – det er politikken der halter

Christiansborg, mandag den 12. august 2013/KBE

PressemeddelelseDF: Thorning kan ikke nøjes med at tale krisen ned – det er politikken der halter

Dansk Folkepartis finansordfører, Ren&eacute Christensen, reagerer med skepsis på statsminister Thorning-Schmidts verbale aflysning af den økonomiske krise. Sagen er, at euro-krisen stadigvæk er uløst og kreditklemmen ej heller er løst, hvorfor den lave vækst meget nemt kan fortsætte flere år frem. Dansk Folkeparti beder derfor Thorning-Schmidt regeringen om at udvise konkret og tryghedsskabende handling, som dels kan give danskerne optimismen tilbage og dels flere penge at handle for – og ikke mindst om stoppe den flagrende såkaldte reformkurs.

– Statsminister Thorning-Schmidt har aldrig været kendt for at spare på superlativerne, når hun skulle sælge sin egen økonomiske politik. Dagens udmelding om, at opsvinget er i gang og dansk økonomi er på vej mod lysere tider, beviser endnu engang, at Thorning-Schmidts spidskompetence ligger i at snakke, mens det kniber med handlingen, siger Rene Christensen, der bemærker, at statsministerens optimistiske melding kommer samme dag, som den tyske Bundesbank lægger op til endnu en dyr redningspakke til Grækenland.

– Dansk Økonomi er reelt gået i stampe og regeringens uansvarlige indvandringspolitik kombineret med en flagrende såkaldt reformpolitik, hvor skatterne sættes op denne en dag for at blive sænket på andre områder den næste, har udelukkende efterladt danskerne i dyb usikkerhed om deres og nationens økonomiske fremtid. Regeringen Thorning-Schmidt vil ikke kunne tale økonomien i gang. Samtidig er det stadigvæk meget vanskeligt at låne penge til selv gode og fornuftige projekter pga. den uløste kreditklemme. Et reelt økonomisk opsving fordrer, at danskerne får flere penge at forbruge samt, at usikkerheden om fremtiden mindskes ved, at regeringen stopper sine flagrende og utryghedsskabende såkaldte reformtiltag samt genskaber den stramme indvandringspolitik, siger Ren&eacute Christensen.

Rul til toppen