fbpx

DF til Barfoed: Forbyd Hizb ut-Tahrir

Christiansborg, torsdag den 3. marts 2011/KE

PRSSEMEDDELELSE

DF til Barfoed: Forbyd Hizb ut-Tahrir

Dansk Folkepartis Martin Henriksen har i dag kaldt justitsminister Lars Barfoed (K) i samrådi Folketingets retsudvalgfor at få ham til atsvare på, om det er regeringens hensigt at arbejde for et forbud af Hizb ut-Tahrir samtredegøre for, hvorfor den islamistiske og antidemokratiske organisationendnu ikke er blevet forbudt. Organisationens retorik og trusler mod danske soldater såvel som mod jøder, viser med al tydelighed, at Hizb ut-Tahrir bør forbydes.

– I dagens samråd vil vi fra Dansk Folkepartis side endnu engang forsøge at få justitsministeren til at forstå det nødvendige i, at det islamistiske parti, der arbejder for afskaffelsen af demokratiet og indførelsen af et muslimsk kalifat, selvfølgelig skal forbydes, siger Martin Henriksen.

– Hizb ut-Tahrirs nyligt overståede arrangement på Den Sorte Diamant i København beviste endnu engang, at Hizb ut-Tahrir ikke holder sig tilbage fra at true med død og ødelæggelse for at rekruttere flere rodløse unge muslimer i organisationens kamp for at gennemføre kalifatet og afskaffe demokratiet i Danmark. Derforer tiden nu inde til, at justitsministeren indleder en proces, der skal munde ud i, at Hizb ut-Tahrir forbydes i Danmark, siger Martin Henriksen.

Rul til toppen