fbpx

DF til regeringen: Lad os løse Vollsmose-problemer i fællesskab

Pressemeddelelse

DF til regeringen: Lad os løse Vollsmose-problemer i fællesskab

Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen, rækker nu hånden ud til regeringen efter dagens besøg i Odense, hvor tre ministre var troppet op for at danne sig et overblik over den mislykkede integration i den uroplagede Vollsmose-bydel. Dansk Folkeparti tilbyder regeringen at samarbejde konstruktivt om at stramme indvandrings- og integrationspolitikken således, at der kan dæmmes op for en yderligere eskalering af uroen i Vollsmose og andre uroplagede ghetto-områder.

Martin Henriksen advarer dog på det kraftigste imod at fortsætte med blot at sende flere penge samtidig med at grænserne åbnes for flere svært integrerbare udlændinge fra Mellemøsten. Der skal konkret handling til.

– Vi har i Dansk Folkeparti gennem hele partiets historie været dybt optaget af at forbedre integrationen og sikre, at Danmark ikke ender som et land med voldsomme problemer pga. en uhensigtsmæssig masseindvandring fra bl.a. Mellemøsten. Det er således bydende nødvendigt at bekæmpe problemerne i Vollsmose med en bredspektret indsats, hvor der lægges særligt vægt på udvidet mulighed for udvisning af kriminelle udlændinge, repatriering af deres familier samt indførelsen af en nultolerance kurs fra politiets side, siger Martin Henriksen.

– I ti år har Dansk Folkeparti, uden opbakning fra den bundnaive venstrefløj, presset på og arbejdet for at Folketinget skal føre en konsekvens rets- og udlændingepolitik. Vi har en række konkrete forslag, som vi meget gerne vil diskutere med regeringen, siger Martin Henriksen, der håber på, at regeringen vil tage imod den fremstrakte hånd og samarbejde med Dansk Folkeparti om at stramme integrationspolitikken.

Rul til toppen