fbpx

DF: Udenlandske bandemedlemmer skal straksudvises

Christiansborg, fredag den 15. marts 2013/KBE

Pressemeddelelse DF: Udenlandske bandemedlemmer skal straksudvises

Dansk Folkepartis gruppeformand og retsordfører, Peter Skaarup, har nu mistet enhver tålmodighed med de indvandrerdominerede banders gangsteradfærd i hovedstadsområdet. De københavnske gader har nu i ugevis genlydt af skud med jævne mellemrum. Flere boligkvarterer befinder sig i bandernes jerngreb, mens regeringen ser passivt til. Dansk Folkeparti forlanger derfor, at de 235 personer med tilknytning til rocker- og bandemiljøet, der har udenlandsk statsborgerskab straksudvises i takt med, at de stilles for en dommer, for at sende et klart og utvetydigt signal om, at nok er nok.

– Skovlunde, Værebro, Høje Gladsaxe, Nørrebro og mange andre bydele i København og omegn er pt. helt åbenlyst underlagt de indvandrerdominerede banders jerngreb. Hashsalg, knivstikkerier, nedbrændte ungdomsklubber og skyderier ved højlys dag er nu en del af dagens orden, fordi den siddende regering med justitsminister Morten Bødskov (S) i spidsen for politi og retsvæsenet reelt har givet fortabt overfor banderne og oven i købet har nedlagt grænsekontrollen, siger Peter Skaarup.

– Vi vil nu bede justitsminister Morten Bødskov (S) redegøre over for Folketinget, hvorfor de 235 ikke-danske statsborgere med tilknytning til rocker- og bandemiljøet ikke for længst er udvist, siger Peter Skaarup.

– Det er for Dansk Folkeparti ganske og aldeles uforståeligt, at justitsministeren har registreret 235 bandetilknyttede med andet statsborgerskab end dansk, uden at reagere på dette. Bandemedlemmerne med udenlandsk statsborgerskab skal i DFs optik straksudvises, hvilket vil sende et utvetydigt signal til banderne om, at nok er nok, slutter Peter Skaarup.

Rul til toppen