fbpx

DF: Vanvittigt når SF foreslår lukning af McDonalds Danmark

Christiansborg, onsdag den 20. juli 2011/KBE Pressemeddelelse

DF: Vanvittigt når SF foreslår lukning af McDonalds Danmark

Dansk Folkepartis erhvervsordfører, Colette Brix, reagerer med hovedrysten på SF’eren Özlem Cekis trussel om at smide McDonalds ud af Danmark, efter en eventuel S-SF valgsejr. Colette Brix frygter, at der er alvor bag truslen, som i øvrigt lægger i tråd med en generel tendens på venstrefløjen, hvor alle problemer formodes at kunne løses med forbud og via højere skatter og afgifter.

– Når SF i skikkelse af deres socialordfører Özlem Cekic i ramme alvor kan forlange, at McDonalds skal smides ud af Danmark, så fortæller det ikke blot en historie om, at en eventuel kommende S-SF regering vil skrue op for forbudsknappen og supplere det med voldsomt mange flere og højere skatter. Det bør samtidig være en påmindelse om, at erhvervsklimaet i Danmark kan gå hen og blive meget usundt under en eventuel S-SF regering, hvilket vil øge arbejdsløsheden og statens underskud, siger Colette Brix.

– S-SFs forbudstrang, som senest har givet sig udtryk i deres absurde ønsker om at forbyde McDonalds, tangerer det komiske, hvis det ikke havde været på så alvorlig en baggrund. Skulle man så også lukke alle pizzeriaer og shawarma-steder, fordi de serverer usund mad og ikke betaler meget i skat? Dansk erhvervsliv bør ruste sig til meget dårlige tider, hvis det skulle lykkes Helle Thorning-Schmidt at blive statsminister, for vi risikerer et så dårligt erhvervsklima, at tusindvis af virksomheder må dreje nøglen om, hvis de altså ikke direkte forbydes at drive forretning i Danmark, advarer Colette Brix.

Rul til toppen