fbpx

DF vil have stoppet invasionen af kriminelle østeuropæere

Christiansborg, mandag den 22. marts 2010

Pressemeddelelse

DF vil have stoppet invasionen af kriminelle østeuropæere

Dansk Folkeparti indkalder nu justitsminister Lars Barfoed (K) til forespørgselsdebat i Folketinget. Justitsminister Lars Barfoed skal svare på, hvad han har tænkt sig, at gøre med hensyn til grænsekontrollen og den markante stigning i antallet af kriminelle østeuropæere, som har invaderet Danmark, siden vi tilsluttede os Schengen-samarbejdet i 2001.

– Danmark havde i 2009 indbrudsrekord, der bliver begået hjemmerøverier som aldrig før, og i København er antallet af gaderøverier steget med 50 %, siger Dansk Folkepartis retspolitiske ordfører, Peter Skaarup.

– For nylig havde vi det tragiske drab på en norsk stewardesse i København, begået af en rumæner. Politiet ved det, borgerne ved det, og politikerne burde også erkende, at vi er nødt til at gribe ind, og få øget kontrollen med hvem der kommer ind over vores grænser, siger Peter Skaarup.

Det er både ved den dansk-tyske og den dansk-svenske grænse Peter Skaarup mener, der bør indføres effektiv kontrol.

– Schengen-samarbejdet blev efter tilhængernes mening indført som en behagelig foranstaltning, så vi slap for at vise pas og andre besværligheder, når vi skulle krydse grænserne indenfor Europa. En smuk tanke, men med den øgede kriminalitet det har medført her i landet, må det være på tide, at vi indser, at Danmark ikke er til åbne grænser endnu. Danmark skal ikke udvikle sig til et Mekka for kriminelle østeuropæere. Derfor skal vi selv have mulighed for at bestemme, hvem vi lukker ind i vores land. Det vil desuden have den betrykkende sideeffekt, at vi kan få stoppet narko og våben ved grænsen, siger Peter Skaarup.

Rul til toppen