fbpx

Digitale kurser i sociale medier

DF tilbyder nu 2 online kurser i sociale medier.

Kurserne er for alle, der gerne vil stille op til det kommende by- og regionsrådsvalg.

Vi har engageret en af landets førende eksperter, Benjamin Rud Elberth til at give sine bedste råd om Facebook. Derudover vil vores egen sociale-medie redaktør Tine Bork fortælle om Instagram, samt hvordan man bruger disse platforme bedst muligt som kandidat og folkevalgt. Kurserne afholdes på Teams.

Har du ikke prøvet at deltage i digitale møder før – så tag det helt roligt. Der er nemlig allersidst i mailen en guide, og har du før eller under mødet tekniske udfordringer, så er du velkommen til at kontakte organisationskonsulent Chris Bjerknæs, der står til rådighed for at hjælpe dig. Ved behov for hjælp eller test i god tid før møderne, er du også velkommen til at rette henvendelse.

E-mail: [email protected] / Mobil: 61623643

—————————————————————-

Instagramkursus med Tine Bork
Torsdag den 25. februar kl. 19.00-21.00

SoMe-redaktør i Dansk Folkeparti, Tine Bork, vil guide dig igennem Instagram. Hvorfor skal man lave historier som supplement til sine opslag? Hvordan får man tænkt politik ind i sine opslag? Hvordan er det, man får taget de gode billeder, så man kommer længere ud? Og sidst, men ikke mindst kommer Tine ind på, hvornår og hvordan man bruger hashtags

Klik her for at deltage i mødet

————————————————————

Facebook-kursus med Benjamin Rud Elberth
Tirsdag den 2. marts kl. 19.00-21.00

Digital rådgiver og ekspert i sociale medier, Benjamin Rud Elberth, giver grundtræning og inspiration til at bruge de sociale medier til kommunal- og regionsrådsvalget. Vi ser indgående på, hvordan man bruger Facebook som analyseværktøj? Hvordan man får gang i sine opslag? Hvordan man rammer sine målgrupper og flytter dem ned i stemmeboksen? Samt hvordan man bruger annoncering på Facebook? Benjamin Rud Elberth kommer ganske kort ind på Instagram også. Derudover kommer han med gode råd til, hvordan man binder sin valgkamp sammen og bruger de sociale medier til at understøtte kampagnen.

Klik her for at deltage i mødet

Tilmelding er ikke nødvendig. Du skal blot klikke dig ind på Teams-mødet 5-10 minutter før mødestart via det link, der er til hvert møde herover.

Rul til toppen