fbpx

En trist ny retning for Danmark

En trist ny retning for Danmark

Natten til onsdag præsenterede Socialdemokratiet sammen med Radikale Venstre, SF og Enhedslisten et 18 sider langt såkaldt ”forståelsespapir”, der skal danne grundlag for en ny regering.

Det er desværre tydeligt, at Radikale Venstres Morten Østergaard har haft held til at få gennemtrumfet en masse radikal politik. Mette Frederiksen har ikke været statsminister én dag endnu. Men udlændingepolitikken er allerede besluttet lempet. Markant.
Nedenfor en liste over de lempelser, der er med den nye aftale.

 

Integrationsydelsen sættes op.
Det betyder, at det igen bliver mere attraktivt for flygtninge og migranter at søge til Danmark. Da migranterne i 2015 gik på de danske motorveje, søgte mange af dem mod Sverige. Det gjorde de, fordi udlændingepolitikken er slappere i Sverige. Høje ydelser er en magnet for migranter. Vi risikerer nu, at det igen sker for Danmark.

Paradigmeskiftet tilbagerulles.
Fremover vil der igen være mere fokus på integration frem for hjemsendelser og der lægges op til at flygtninge kan blive her, så længe de har et arbejde. Dette er i direkte modstrid med den aftale, som Dansk Folkeparti fik gennemført på finansloven for 2019, hvilket ellers ville have en mærkbar effekt i forhold til flere hjemsendelser af flygtninge.

Lindholm droppes.
Parterne er blevet enige om at udrejsecenter Lindholm droppes. Lindholm var en aftale, som vi fik på plads om, at kriminelle udlændinge, som er udvist af Danmark, fremover skal bo på en øde ø.
Man angiver dog ingen løsninger for, hvad der så skal ske. Radikale Venstre har lagt op til, at de udviste kriminelle skal placeres på nedlagte flygtningecentre rundt omkring i landet. Hvem ved – måske er der flere byer, der får ”glæde” af en gruppe forhærdede udviste kriminelle. Gad vide om champagnepropperne så springer der?

Forbedrede forhold for afviste asylansøgere
Parterne vil skabe forbedrede forhold for afviste asylansøgere – nærmere bestemt de børnefamilier, der i øjeblikket bor på Udrejsecenter Sjælsmark. Hele idéen er jo, at disse børnefamilier skal rejse ud af landet – de skal hjem. Det vil jo – mildt sagt – ikke ske, når forholdene nu forbedres markant og de afviste asylansøgere således vil blive genindsluset mere i det danske samfund. Helt forrykt, når disse familier intet har at gøre i Danmark. De skal jo hjem!

Kvoteflygtninge igen
Parterne vil igen modtage kvoteflygtninge. Dette har Dansk Folkeparti ellers forhindret indtil nu, da vi ikke mener, at vi kan tage flere flygtninge, før der er styr på situationen med flygtninge og migranter fra primært Mellemøsten. Det er der bestemt ikke endnu!

Det er tankevækkende, at Mette Frederiksen har givet sig så hurtigt på markante og vigtige områder i udlændingepolitikken. Da Dansk Folkeparti sad med den afgørende indflydelse frem til valgdagen i juni, var vi i fire år garantien for at holde udlændingepolitikken på ret kurs. Vi ved, at lempelser skaber flere migranter og flygtninge i Danmark.

På grund af vores stramninger – over 140 af slagsen – har vi mindsket antallet af asylansøgere til Danmark. Vi har skabt et mere sikkert Danmark for de kommende generationer. Modsat eksempelvis Sverige, hvor man kan se, hvad en slap udlændingepolitik medfører.

På trods af vores kontinuerlige stramninger har vi stadig kæmpe udfordringer med folk fra især muslimske lande i Danmark.
Vi ved, at islamisk indoktrinering er et kæmpe problem i moskéerne.
Vi ved, at indvandrerbander skaber kaos og utryghed i  mange områder.
Vi ved, at der fortsat er kvindeundertrykkelse.

Når der sker lempelser på udlændingeområdet, spredes islamisme i Danmark. Jo flere migranter og flygtninge – jo flere problemer.

Dansk Folkeparti fik et skidt valg den 5. juni. Derfor har vi desværre ikke den indflydelse mere, som vi havde før i tiden.

Men vi vil gøre, hvad vi kan for fortsat at være udlændingepolitikkens vagthund. Og det makværk, der blev præsenteret på udlændingeområdet i går, er forstemmende.

Aftalepapiret hedder ”En retfærdig retning for Danmark”. Jeg synes mere det er ”En trist ny retning for Danmark”. Det er tydeligt, at Radikale Venstre igen sætter kursen i forhold til udlændingepolitikken.

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

Følg Kristian på Facebook – Tryk her

Rul til toppen