fbpx

Få indvandrere ødelægger det for de mange

Pia Kjærsgaards ugebrev – mandag den 25. februar 2002

Få indvandrere ødelægger det for de mange

Nu er der flertal for, at forældre kan få bedre økonomisk mulighed for at passe deres børn hjemme. Et forslag, der snart skal behandles i Folketinget, skal gøre det lovligt for kommunerne at give tilskud på 3.400 kroner om måneden til forældre, der vælger at passe deres barn i hjemmet. Dansk Folkeparti støtter forslaget.

Det er ikke fordi, jeg er vild med at en mor eller en far skal have løn af staten for at passe egne børn. Det er et galt princip. Vi støtter alligevel forslaget, fordi det rent praktisk gavner børn og forældre i familierne.

Det horrible i lovforslaget er noget helt andet. Ordningen bliver nødt til at begrænses til et år. Hvorfor? Fordi ellers vil indvandrere opdrage alle deres børn hjemme, og så vil børnene aldrig lære ordentlig dansk og blive integreret i det danske samfund. Så højst ét år kan forældre passe deres børn hjemme. På grund af indvandrerne. Og fordi de kun kan integreres ved at børnene så tidligt som muligt kommer i institution.

Selvom indvandrere stadigvæk kun udgør få procenter af den samlede befolkning, skal der i lovgivningen hele tiden tages hensyn til deres tilstedeværelse. Så de danske børnefamilier, som stadigvæk udgør det store flertal, kan ikke gives lempeligere vilkår, fordi det ville kunne udnyttes af indvandrerne.

Overalt i lovgivningen ser vi efterhånden det samme mønster. Den lovgivning, som sigtede mod dansk tradition og et dansk velfærdssamfund, må i takt med indvandringen ændres og korrigeres, fordi den er alt for nem at udnytte for fremmede. Bistandsloven er passé, fordi den passede til en dansk familietradition og arbejdsmoral og ikke til muslimer for hvem, det er hæderligt at blive forsørget af andre, mens konen føder en masse børn. Børnechecken udnyttes, da en indvandrer opnår rekordindtægt i kraft af en lille snes børn. Massevoldtægter må gives nye strafferammer, fordi problemet først er kommet med de mange asociale andengenerationsindvandreres hærgen.

Og nu skal vi også i Danmark til at forbyde fætre og kusiner at gifte sig med hinanden. Det har aldrig nogensinde været aktuelt at kriminalisere den slags i det danske samfund. Fordi sund fornuft i århundreder har lært danskerne, hvad der er godt og skidt at gøre. Men islamiske samfund sidder fast i vanvittige familiemønstre, så staten nu skal studere slægtstavler for at kunne godkende en vielse. Det er ikke sjovt, men nødvendigt. Og det er først og fremmest nødvendigt af hensyn til de unge indvandrere, som ikke ønsker at blive gift med onklens søn eller datter fra hjemlandet. Hænger fætter-kusine ægteskaber ikke altid sammen med tvang og arrangerede forhold?

Tyve års tåbelig dansk udlændingelovgivning resulterer nu i, at store dele af det danske retssystem skal laves om. Nu bødes der for årtiers naivitet. Og det går også ud over danskerne, selvom det ikke tilsigtes. Det kan godt blive sværere for den dansker, der forelsker sig i en udlænding fra Europa eller USA, og gerne vil stifte familie i Danmark. Hvorfor? Fordi der er kommet alt for mange fremmede gennem svingdørene til gratisbordet i den danske velfærdsstat – som vel at mærke er betalt af mange danskere gennem mange års slid og opsparing. Den solidariske velfærdsstat, som Dansk Folkeparti vil slås for, er ikke skabt til indvandring.

Ret ikke bager for smed. Selv om TV og aviser er lynhurtige til at finde en pæredansker forelsket i en charmerende udlænding, som rammes af stramningerne i familiesammenføringerne, er skylden ikke Dansk Folkepartis.

Skylden ligger hos dem, der førte Danmark ind på den tåbelige kurs at åbne grænserne så vidt og bredt, som det er sket.

Med venlig hilsen

Pia Kjærsgaard

Rul til toppen