Hører Hizb ut-Tahrir til i Danmark? Nej!

I dag stikker den islamistiske organisation, Hizb ut-Tahrir, igen sit fæle ansigt frem. Denne gang i forbindelse med en stor fredagsbøn, der skal finde sted på Christiansborg Slotsplads.

Statuen af Frederik Den syvende – grundlovens fader – vil blive omringet af bedende fanatiske islamister, der bekæmper alt det, Danmark står for. Mændene eksempelvis adskilt fra kvinderne i fælles bøn, hvor de slår plat på det forfærdelige terrorangreb i Christchurch og bruger hændelsen i deres egen hadske kamp imod ”de vantro”.

Dansk Folkeparti har flere gange – med beslutningsforslag, forespørgselsdebatter og i forbindelse med samråd forsøgt at få Hizb ut-Tahrir forbudt i Danmark. Netop med henvisning til Grundloven, hvor det sort på hvidt fremgår, at foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, skal forbydes.

Der står også i Grundloven, at ”Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”

Når man ser på Hizb ut-Tahrirs virke, skulle man synes, det netop under henvisning til disse to paragraffer i Grundloven skulle være muligt at stoppe foreningen her til lands. Men det mener de andre partier i Folketinget desværre ikke.

Kan virke utroligt, når man ser foreningens synderegister.

De har delt løbesedler ud med opfordringer til drab på jøder.  De arbejder hårdt for at erstatte den danske lovgivning med sharia – de kalder den danske lovgivning for ”irrelevant” og opfordrer muslimer til ikke at stemme ved danske valg. Og de har opfordret til ”hellig krig”.

Da Danmark i februar 2015 var udsat for et terrorangreb på krudttønden og uden for synagogen i Krystalgade, opfordrede Hizb ut-Tahrir i øvrigt til, at man IKKE tog afstand fra attentatet.

Og når foreningen har foldet deres magtdemonstrationer ud på Nørrebro. Med mændene forrest og kvinderne bagerst. Ja kvinderne hører åbenbart til bagved mændene i deres forvrængede verdensbillede.

Hizb ut-Tahrir er definitionen på alt det, vi kæmper imod i Dansk Folkeparti. Der bør altså være grænser. Også for hvad vi skal finde os i. Vi skal i det hele taget sætte grænser! Og det bør tænde alle alarmklokker, når man ser, hvor mange mennesker Hizb ut-Tahrir kan samle i forbindelse med deres hadske demonstrationer imod den danske samfundsindretning.

Dansk Folkeparti har forsøgt at få justitsministeren til at standse fredagsbønnen på Christiansborg i dag. Der er planlagt flere moddemonstrationer og den offentlige orden kan være stærkt truet, ligesom det er stærkt undergravende, at vi tillader en sådan magtdemonstration fra en så samfundsnedbrydende organisation.

Jeg håber, at denne fredagsbøn på Christiansborgs Slotsplads – lige under politikernes næser – nu vil få de andre partier til at genoverveje holdningen til Dansk Folkepartis forslag om at stoppe Hizb ut-Tahrir her i landet.

Jeg håber, de kommer til fornuft! Det har de jo før gjort med Dansk Folkepartis forslag. Må det samme ske her!

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

 

Scroll to top