fbpx

I denne uge ankom endnu en fremmedkriger til Danmark. Hvad gør statsministeren?

Tilbage i november lavede statsminister Mette Frederiksen et opslag på Facebook med en kontant besked til fremmedkrigere med dansk statsborgerskab, der ønsker at vende retur: ”I er ikke velkomne i Danmark”. ”De her mennesker har vendt os ryggen”, skrev hun. Det var godt skrevet. Jeg kunne ikke være mere enig!

 

Men på tragikomisk vis landede IS-krigeren Ahmad El-Haj i Kastrup Lufthavn på nøjagtig samme tid, som Mette Frederiksen gik på Facebook. I denne uge landede så endnu en fremmedkriger samme sted. Denne gang en 22-årig terrormistænkt kvinde.

 

Så på trods af Mette Frederiksens klare besked til fremmedkrigerne og den danske befolkning, så kommer fremmedkrigerne stadig hertil. Blandt andet fordi regeringen fortsat vil lade internationale regelsæt beskytte terroristernes rettigheder frem for trygheden for den danske befolkning. Og derfor vil flere også komme tilbage til Danmark i de kommende måneder.

 

Overfor dette har vi fra DF’s side fremsat en række forslag, som vil give Danmark mulighed for at gå hårdere til værks over for fremmedkrigere og i højere grad sandsynliggøre, at de ikke sætter deres ben på dansk jord igen. Vi har eksempelvis foreslået at gøre dansk statsborgerskab betinget i 10 år, så man kan tage statsborgerskabet fra folk, der begår alvorlig kriminalitet. Vi har også foreslået, at Danmark skal tage forbehold mod FN’s konvention om begrænsning af statsløshed, så vi kan tage statsborgerskabet fra fremmedkrigere – også i den situation, at de kun har dansk statsborgerskab. Så bliver de statsløse – javel – men må så stå til ansvar for deres ugerninger der, hvor de er. Vi skal nemlig gøre, hvad vi kan for, at fremmedkrigerne ikke bliver danskernes problem eller ansvar.

 

Vi kommer med forslag, der kan gøre en reel forskel i virkelighedens verden. Som kan gøre det sværere for fremmedkrigerne igen at finde til Danmark. Desværre møder vores forslag modstand i Folketinget – også fra Socialdemokratiet. Så mere ”uvelkomne” er fremmedkrigerne altså ikke, når det kommer til stykket…

 

Og mens flere fremmedkrigere således kommer til Danmark, kan danskerne med rette føle sig til grin. For herhjemme står skatteyderbetalte forsvarsadvokater klar til at rulle sig ud i både retssale og medier. Og når en måske kort frihedsstraf er afsonet, står det danske velfærdssamfund klar med hjælp – om det er uddannelse, kontanthjælp eller førtidspension. Ikke noget at sige til at mange danskere er rasende! For var kalifatet i Mellemøsten lykkedes – hvis islamisterne havde vundet – havde de selvsamme personer bekæmpet vores værdier derfra. Velbekomme!

 

Så det er dybt skuffende, at S-regeringen ikke gør mere. Men dermed føjer den svage indsats imod fremmedkrigere sig til den liste af udlændingelempelser, som Mette Frederiksen og hendes regering har lavet det seneste år. I modstrid med hvad de stillede danskerne i udsigt før valget.

 

Med venlig hilsen

 

Kristian Thulesen Dahl

 

 

Fik du læst:

 

Pia Kjærsgaard: Regeringen har svigtet sit løfte til danskerne

https://ditoverblik.dk/pia-kjaersgaard-regeringen-har-svigtet-sit-loefte-til-danskerne/

 

Kommuner blæser på aftale om grundig rengøring. DF-ordfører kræver, at minister griber ind

https://ditoverblik.dk/kommuner-blaeser-paa-aftale-om-grundig-rengoering-til-aeldre-df-ordfoerer-totalt-uacceptabelt/

 

Kristian Thulesen Dahl: Nye Borgerlige ønsker et helt andet Danmark end DF

https://ditoverblik.dk/kristian-thulesen-dahl-nye-borgerlige-oensker-et-helt-andet-danmark-end-df/

 

Får du nyhedsbrevet fra ditOverblik? Tilmeld dig her:

https://sensetest.us18.list-manage.com/subscribe/post?u=ab3bf89b39687876b440fb7fa&id=a77b433213

 

 

 

Rul til toppen