fbpx

I morgen tager Inger og jeg til Kærshovedgård! Sagen med de 130 kriminelle udlændinge er ikke slut endnu.

I morgen eftermiddag tager tidligere udlændingeminister, Inger Støjberg og jeg en tur til Kærshovedgård ved Bording i Midtjylland.

Her skal vi på rundvisning på udrejsecenteret, der i øjeblikket blandt andet huser 130 udviste kriminelle udlændinge.

Forbrydere som den somalier, der forsøgte at dræbe tegneren Kurt Vestergaard med en økse, bor på centeret sammen med dømte voldtægtsforbrydere, narkokriminelle og voldsmænd.

En samling forbrydere, som slet ikke skal være her i landet!
Fælles for dem alle er nemlig, at de er udvist af Danmark ved dom!

Men da de nægter at rejse, sidder de nu på Kærshovedgård og udover at det koster store summer for det danske samfund, spreder det skræk og rædsel i lokalområdet.

Efter besøget på Kærshovedgård, besøger vi ejeren af den lokale tankstation i Bording. Han har haft voldsomme problemer med de kriminelle udlændinge. Både han og hans medarbejdere er blevet udsat for tyverier og trusler i butikken.

Budskabet fra Dansk Folkeparti, som jeg også gentog ved min grundlovstale i sidste weekend, er simpel:

De kriminelle afviste udlændinge skal slet ikke være her!
Og hvis de nægter at rejse og deres oprindelseslande ikke vil tage imod dem, så må de spærres inde, indtil de medvirker til deres udrejse!

Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at denne sag skal gå ud over helt almindelige danskere.

Da regeringen for nylig foreslog et udrejsecenter på Langeland i stedet for på Kærshovedgård, besøgte jeg også Langeland og de nærmeste naboer til Holmegaard – det center, der skulle have huset de kriminelle udlændinge i stedet for Kærshovedgård.

Naboerne – og andre i området – havde fået at vide af regeringen, at de skam gerne ville hjælpe dem ved at hegne deres huse ind, så de kriminelle udlændinge ikke kunne komme ind til dem og genere dem!

Det er jo helt forrykt!
At tilbyde danskere at de kan blive låst inde, så de kan blive skærmet for forbrydere!

Det er jo de kriminelle udlændinge, der skal låses inde!

Desværre er det et synspunkt, som vi næsten står alene med. Andre partier står nemlig fast på internationale konventioner, der står i vejen. Konventioner, der beskytter udenlandske forbrydere i stedet for at beskytte almindelige mennesker.

Sagen med Langeland og fejlkøbet af Holmegaard på Langeland for hele 13,5 millioner kroner, er vi heller ikke færdige med at stille regeringen til ansvar for.

Den 28. juni har jeg derfor indkaldt udlændingeminister Mattias Tesfaye i et samråd og allerede den 24. juni, har vi indkaldt til en debat i folketingssalen om at pålægge regeringen at indkalde partierne til drøftelser af mulige placeringer.

Her skal ministeren forklare, statens opkøb af en ejendom uden at besigtige den, hvordan man er nået frem til at give omkring det dobbelte af, hvad den er prisvurderet til og hvad der nu skal ske med Holmegård.

Jeg ser frem til ministerens svar.

Regeringen tror, at de nu bare kan trække på skuldrene og sige, at de skam nu har foreslået et andet sted til udrejsecenteret, men at der ikke var flertal for beslutningen og de dermed kan parkere sagen ved at tørre problemet af på beboerne i Bording.

Men sådan leger vi ikke!

Regeringen har et ansvar for at finde en løsning på problemet med de 130 kriminelle udlændinge.  Da de aflyste vores løsning med den ubeboede ø – Lindholm – lovede de samtidig midtjyderne at de ville finde en bedre løsning. Det var Langeland åbenlyst ikke, så nu må de tilbage i arbejdstøjet. Vi deltager gerne.

I morgen tager Inger Støjberg og jeg til Kærshovedgård og får syn for sagen. Vi vil forholde os til problemerne og foreslå løsninger.
Måske burde Mattias Tesfaye og Mette Frederiksen gøre det samme?

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl

 

Får du nyhedsbrevet fra ditOverblik?
Tilmeld dig her:

Fik du læst:

DF haler igen ind på Nye Borgerlige i meningsmåling – Ditoverblik.dk

Pia Kjærsgaard til minister: Hvordan kan udvisningsdømt terrorist rejse rundt i Danmark? – Ditoverblik.dk

Aflivning af mink kostede 610 millioner kroner – Ditoverblik.dk

 

 

 

 

Rul til toppen