fbpx

Ikke mere islamisk fanatisme – IS mødrene og deres børn skal ikke til Danmark. DF rejser forespørgselsdebat til Statsministeren

Tæt på terror i Danmark?

Svovl og aluminiumspulver til fremstilling af bomber. Kanonslag, tændsnore og anden pyroteknik.
Flag fra terrororganisationen Islamisk stat, krydret med koraner med overstregede passager om, hvordan man skal bekæmpe de vantro.

En ransagning på en adresse i Tyskland har ført uhyggelige spor til Danmark. Og i denne uge har man i Holbæk-området så fængslet 13 personer mistænkt for terrorplaner.  Uhyggeligt at tænke på, hvad denne sag kunne være endt med, hvis vi ikke havde haft vores årvågne og dygtige politi og efterretningstjeneste. Tak til dem!

Sagen er endnu en påmindelse om, at islamisk fanatisme skal tages dybt alvorligt. Der er folk, der vil os det ondt og derfor skal bekæmpes. Det er simpelt selvforsvar!

Desværre ser vi alt for megen naivitet fra andre partier omkring islamismens trusler.

Det er især kommet til udtryk i løbet af de seneste måneder, hvor der er kommet et stigende pres fra især regeringens støttepartier om at hjemtage de børn, der sidder i fangelejre i Syrien og som er født af danske statsborgere.

Stigende politisk pres fra Enhedslisten, Radikale Venstre og SF.

Forleden fulgte Venstres Ungdom så trop i kampen for at få børnene ”hjem”. Man må tage sig til hovedet! Naiviteten er nået langt ind i borgerlige rækker.

Hver eneste gang diskussionen er oppe, er der dog én vigtig pointe, som de “godhjertede” behændigt undgår at tale om: At de rædselsfulde terroristforældre vil følge med!

Børnekonventionen og den europæiske menneskerettighedskonvention vil nemlig med stor sandsynlighed betyde, at vi ikke kan forhindre forældrene i at komme med børnene til Danmark.

Niqabklædte kvinder, som aktivt har støttet oprettelsen af et islamisk kalifat. Og efterfølgende de fædre som måske har kæmpet med gevær og vejsidebomber.

Tænk hvis deres kamp var lykkedes! Så havde de ikke ønsket at komme til Danmark igen. Men nu hvor de mislykkedes har de travlt med at komme til det forjættede land. Her hvor hårdtarbejdende danskere sørger for et velfærdssamfund, hvor man kan få kontanthjælp og uddannelse til børnene. Sig mig lige: Hvor naive skal vi være?

Drømmen om kalifatet lever stadig i bedste velgående blandt kvinder i lejrene, hvor der er set tankevækkende eksempler på, hvordan kvinderne slår hårdt ned på enhver, der træder uden for islamisk stats fanatiske islamiske retningslinjer.

Når journalister besøger lejrene, er det ofte som at træde ind i kalifatet.

Læs for eksempel denne artikel fra et DR-besøg i Al-Hol lejren i Syrien. https://www.dr.dk/nyheder/udland/dr-besoeger-lejr-i-syrien-det-er-som-vaere-i-kalifatet

De kvindelige IS-bødler holder fast i det, som fik hårene til at rejse sig på os andre, da Islamisk stat havde sin storhedstid. Jeg er nok ikke den eneste, der aldrig vil glemme de billeder vi så, da Islamisk Stat hærgede. De myrdede og voldtog.

Det gik blandt andet slemt ud over Yazidierne – en stamme, som Islamisk stat betragter som vantro. Mænd blev brutalt myrdet. Deres afhuggede hoveder blev sat på pinde. Deres lig blev slæbt rundt i gaderne.

Yazidi-kvinder – og pigebørn – blev taget til fange og blev brugt som sexslaver i IS-terroristernes private hjem, hvor de ellers samtidig boede med deres IS-koner.

Der er beretninger om sexslaver, der var helt ned til otte år gamle. De blev købt og solgt som om, de ikke var levende væsener.

Læs en af de grufulde beretninger her: https://nyheder.tv2.dk/udland/2017-02-26-sexslave-hos-islamisk-stat-jeg-var-14-aar-da-de-bandt-mig-fast-til-en-seng-og

Man anslår, at omkring 10.000 yazidier blev enten bortført eller dræbt af Islamisk Stat.
IS-Kvinderne spillede en aktiv rolle i opbygningen af det islamiske kalifat. De var medskyldige.

Heldigvis blev Islamisk Stat slået tilbage og resterne af rædselsregimet sidder nu i fangelejre i Syrien. Blandt andet i al-Roj-lejren i det nordøstlige Syrien, hvor en 4-årig pige sidder fanget med sin mor, som rejste til Syrien i 2014 for at tilslutte sig Islamisk Stat. Det er blandt andet dem, som de “godhjertede” nu kæmper for at få til Danmark.

Pigens mor var ellers fuldt ud bevidst om den beslutning, hun tog i 2014.
Hun tog en beslutning om, at hun ville være terrorist for Islamisk Stat og den dag tog hun derfor også en beslutning om, at hun ikke længere var dansker.

Selv om hun på papiret måske er dansk statsborger, så har hun i mine øjne afskrevet sig Danmark, da hun tog ned og kæmpede for en islamistisk terrororganisation. Den 4-årige pige har aldrig oplevet andet end at være en del af Islamisk Stat. Hun har aldrig været i Danmark.

Danmark har problemer nok med islamister. Det har vi set i denne uge med anholdelserne i Holbæk-området. Islamisk stats bødler befinder sig desværre allerede i Danmark. De skal bekæmpes med næb og kløer – og i mellemtiden behøver vi ikke at importere flere samme slags.

IS-mødrene og deres børn skal derfor ikke til Danmark! Det skal regeringen overhovedet ikke tænke som en mulighed. Jeg rejser derfor en forespørgselsdebat i Folketinget til Statsministeren for at få en garanti for, at Danmark ikke inviterer disse folk indenfor igen!

 

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl.

 

Får du nyhedsbrevet fra ditOverblik? Tilmeld dig her:

Fik du læst?

Søren Espersen: Trine Bramsen bør gå af!
https://ditoverblik.dk/soeren-espersen-statsministeren-boer-fyre-trine-bramsen/

Blå partiledere til Mette F: Forsvarlig genåbning nu!
https://ditoverblik.dk/blaa-partiledere-til-mette-f-forsvarlig-genaabning-nu/

 

Eksperter: Aflivning af mink byggede på forkert grundlag
https://ditoverblik.dk/eksperter-aflivning-af-mink-byggede-paa-forkert-grundlag/

 

Rul til toppen