fbpx

Ikke-vestlig indvandring øger risiko for terror – og koster mindst 33 mia. kr. årligt

Kristian Thulesen Dahls ugebrev

– mandag den 10. april 2017

Ikke-vestlig indvandring øger risiko for terror – og koster mindst 33 mia. kr. årligt

I København flages der på halv i dag ved Christiansborg, Københavns Rådhus og flere andre offentlige bygninger. I sympati med ofrene for det forfærdelige terrorangreb i hjertet af Stockholm i fredags.

”Nu igen” – tænker mange. Og i sig selv forfærdende, at mange ikke længere overraskes, når terroren rammer. Forfærdet og rystet, ja. Men ikke længere overrasket. Det er som om, disse terror-nedslag sniger sig ind som en del af det normale. Det er virkeligt skræmmende.

Men vi skal holde fast i, at sådan skal det ikke være. Terroren skal ikke blive den nye normale tilstand. Vi skal tage klart afstand fra disse afstumpede mennesker, disse religiøst fanatiske fundamentalister, hvis mål er at ramme uskyldige mennesker mest muligt. Vi skal mindes ofrene og vise, at vi står sammen imod de mørke kræfter, som ønsker at knuse vores frie samfund.

Angrebet i Sverige er efter alt at dømme udført af en 39-årig mand fra Usbekistan. En mand, som havde søgt og fået afslag på asyl i Sverige. 10.000-12.000 afviste asylansøgere formodes at opholde sig i Sverige. De fleste aner man ikke, hvor er. Det er et kæmpemæssigt sikkerhedsproblem for det svenske folk.

Det bør i d&eacuten grad mane til eftertænksomhed – og handling – også herhjemme, hvor der på samme måde opholder sig mange tusinde illegale indvandrere og afviste asylansøgere. Personer, som ikke har ret til at opholde sig i Danmark, og som myndighederne ikke har styr på. Ingen ved, hvor mange illegale indvandrere, der opholder sig her i landet. Men alene antallet af efterlyste afviste asylansøgere udgjorde i slutningen af sidste år 1.890 personer. Ingen ved, hvor disse mennesker befinder sig.

De fleste partier udtrykker efter terrorangrebet i Sverige et ønske om, at der skal mere styr på sagerne. At man skal vide, hvem der er i landet osv. Men disse partier må svare på, hvorfor de så kun ønsker grænsekontrollen midlertidigt. Hvorfor de har som ønske at afskaffe den igen. Hvorfor de ikke ønsker at forstærke kontrollen i stedet! Det er jo tankevækkende, at noget af det første alle lande foretager sig, når der har været et terrorangreb, er at forstærke kontrollen ved grænserne. På samme måde med svenskerne i fredags. Måske de gør det, fordi det har en virkning??

Det bør stå lysende klart for alle, at den ikke-vestlige indvandring, herunder ikke mindst den illegale del, udgør en alvorlig trussel imod vort samfund. Sikkerhedstruslen kan ingen være i tvivl om. Slet ikke efter at have fulgt de tragiske begivenheder i Sverige.

Efter terror – tab af menneskeliv – kan det forekomme absurd at tale om økonomi. Men det er vigtigt at kende til de samlede konsekvenser af det, der foregår. Og her hører kendskab til de økonomiske konsekvenser af indvandring med. I dag kl. 13 er netop offentliggjort en ny analyse af omkostningerne forbundet med indvandring. Det er finansministeriet, der står bag. Analysen viser endnu engang, at ikke-vestlig indvandring til Danmark er en kæmpestor belastning. En trussel imod vort velfærdssamfund. Det fremgår af rapporten, at ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere i 2014 har kostet de offentlige kasser den nette sum af 33 milliarder kr.

33 milliarder! Og det er altså før, der i 2015 kom over 21.000 nye vandrende til Danmark på vores motorveje osv. Nye indvandrere som øger den økonomiske belastning!

Sagen er jo, at vi slet ikke ville tale om, hvorvidt der var holdbarhed i den danske økonomi, hvis ikke vi havde denne belastning af vort velfærdssamfund. Vi ville slet ikke tale om, hvorvidt der var råd til medicin på sygehusene, ældrepleje eller flere politibetjente.

Det er de trusler, vi står overfor, der gør, at vi skal have grænsekontrol. Og bruge grænsekontrollen til at straks-afvise, så man ikke kan gå fra det ene fredelige land til det næste for at komme til Danmark eller Sverige. Sende illegale og kriminelle udlændinge ud af landet. Hjemsende flygtninge – repatriere – så snart muligheden er der i stedet for at integrere i Danmark. Redskaberne &eacuter der! Mange af de andre partier siger det rigtige, men hvornår er de også parat til at handle? Ord gør det ikke alene – der skal handling til!

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl

Rul til toppen