fbpx

Ledige stillinger

Vi søger indimellem sekretærer, sekretariatsmedarbejdere, journalister og økonomiske medarbejdere.

Har du lyst til at arbejde hos Dansk Folkeparti på Christiansborg, er du velkommen til at kontakte personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave på tlf. 33375180 eller mail: [email protected]

Tak for din interesse for Dansk Folkeparti.

 

SoMe specialist søges til Dansk Folkeparti

Er du velbevandret i det sociale medielandskab? Kan du udstikke de store strategiske linjer og efterfølgende samle op på indsatsen? Og har du lyst til at tage det ansvar, det er at drive DFs sociale medier fremad?

Jobbeskrivelse og kerneopgaver
Din kerneopgave bliver rådgivning af og bistand til Dansk Folkepartis folketingsgruppe, således at partiet og de enkelte MFere er maksimalt til stede på de sociale medier.
Din rolle bliver at administrere hele processen på tværs af sociale medier. Det omfatter 1) fastlægge strategisk retning og udvikling af kanalerne 2) performance optimeringer 3) kreative optimeringer og 4) performance rapporter.
Som vores nye SoMe specialist bliver du en del af Presse- og Politisk Afdeling på Christiansborg, hvor vi lige nu sidder omkring 20 personer.

Om dig
Vi forestiller os, at du har solid og veldokumenteret erfaring med SoMe, holder dig konstant opdateret med de nyeste trends på de sociale medier og har et sikkert strategisk blik og stor appetit på aktiv og hurtig håndtering af social medie-kommunikation. Og – naturligvis – har en grundlæggende digital forståelse og et godt greb om analyse og effektmåling.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med analyseværkstøjer som Facebook Business Manager, Hootsuite, AdForm, Google Analytics eller lignende. Derudover lægger vi vægt på, at du:
•  Har mindst et par års erfaring med SoMe og paid media (gerne fra bureau)
•  Har en analytisk, strategisk og databaseret tilgang til kommunikation og markedsføring
•  Kan arbejde aktivt med data, KPI og målsætning
•  Kan formidle indsigter og resultater til organisationen med henblik på udvikling og optimering
•  Er struktureret, detaljeorienteret og får tingene til at ske
•  Er en god kollega, der trives i en kultur, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok
•  Er i besiddelse af et godt humør – og er en, der ser muligheder fremfor begrænsninger
•  Arbejder selvstændigt, er ansvarsfuld - og fleksibel, hvad angår skæve arbejdstider
•  Formentlig har en uddannelse inden for kommunikation eller markedsføring.

Ansøgningsproces
Hvis du vil med ombord i Dansk Folkeparti, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt, og senest den 19. september 2021, til personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave på [email protected] Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater.
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte pressechef Jesper Beinov på [email protected] eller souschef Stinne Bjerre på [email protected] Tiltrædelse snarest.

Rul til toppen