Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket 1 nyhedsjournalist til presseafdelingen samt 2 politiske analytikere til politisk afdeling. Se mere nedenfor:

Nyhedsjournalist med digital erfaring til Dansk Folkepartis presseafdeling

Er du en skarp nyhedsjournalist med en opsøgende tilgang - måske med Christiansborgerfaring - og har du også erfaring med arbejdet med sociale medier?
Så er du måske vores nye pressemedarbejder.

Jobbet
I jobbet som pressemedarbejder bliver du en del af et stærkt team, som arbejder proaktivt med politiske dagsordener og udspil, som skal sælges ind til de politiske medier. Dine primære opgaver bliver bl.a. at være opsøgende over for medier med de gode historier i tæt samspil med DFs folketingsmedlemmer, som du rådgiver. Du vil også komme til at beskæftige dig med sociale og digitale platforme.

Din arbejdsplads er på Christiansborg.

Du er:

 • Du er uddannet journalist eller har anden relevant kommunikationsuddannelse.
 • Du har stor erfaring med og indsigt i sociale platforme. Helt centralt.
 • Du er ikke bleg for at sælge gode historier ind til medierne.
 • Du er god til at skrive og finde de gode vinkler i dine tekster.
 • Du er selvstændig, ansvarsfuld og fleksibel på skæve arbejdstider.
 • Du brænder for kommunikation.
 • Du er social og arbejder godt sammen med dit team.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pressechef Jesper Beinov på e-mail [email protected] eller souschef Martin Gregers Arnoldus på e-mail [email protected]

Ansøgning
Hvis du ønsker at komme i betragtning til jobbet, skal du fremsende ansøgning inden søndag den 7. juni 2020 til personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave på e-mail [email protected] Vi holder løbende samtaler.

 


Skarpe politiske analytikere til Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg

Vil du sammen med de folkevalgte være med til at udvikle nye politiske initiativer og komme ind i det politiske maskinrum? Vil du være med til at levere faglig og strategisk rådgivning til Dansk Folkepartis folketingsgruppe og ledelse samt understøtte partiets daglige arbejde på Christiansborg? Så er du måske en af vores to nye politiske analytikere i Dansk Folkepartis nyoprettede politiske afdeling på Christiansborg.

Jobbet

Vi søger to politiske analytikere, som trives i en omskiftelig og til tider hektisk men altid spændende hverdag på Christiansborg. Vores nye analytikere skal bidrage til arbejdet med målrettet at udvikle nye politiske initiativer, fremme Dansk Folkepartis politiske dagsorden og understøtte partiets folketingsgruppe med f.eks. faglig rådgivning i politiske forhandlinger og lovgivningsarbejde på forskellige fagområder. Det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med partiets øvrige organisation, herunder særligt partiets presseafdeling. Vi søger to nye analytikere:

Analytiker 1

Vi søger en politisk analytiker med stærke generalistkompetencer. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fra f.eks. centraladministrationen, kommuner, interesseorganisationer eller Christiansborg. Du kan have en samfundsfaglig eller juridisk baggrund. Det er afgørende, at du er selvstændig, initiativrig og fleksibel – i forhold til arbejdsopgaver såvel som varierende arbejdstider. Din hovedopgave bliver, i samarbejde med resten af organisationen, at udvikle nye politiske initiativer og at være med til at sætte retning på fremtidens kurs i Dansk Folkeparti.

Du bliver en del af et stærkt hold i partiets politiske afdeling, som har til opgave at understøtte udviklingen af nye politiske initiativer og støtte partiets folketingsgruppe og ledelse i igangværende politiske forhandlinger, det daglige arbejde i folketingssalen og dagsaktuel sagshåndtering.

Analytiker 2

Vi søger en dygtig økonom som får et tværfagligt ansvar for at komme med økonomiske indfaldsvinkler og rådgivning inden for forskellige politikområder. Du skal være initiativrig og får en vigtig opgave med at bistå partiet ved udviklingen af nye politiske initiativer på det økonomiske område. Du bliver partiets talknuser og skal særligt understøtte partiets arbejde inden for finans, erhverv og skat. Du har en økonomisk uddannelsesbaggrund og gerne minimum 1-2 års erhvervserfaring fra centraladministrationen, kommuner, interesseorganisationer, tænketanke eller lignende. Nyuddannede kan også komme i betragtning. Du er faglig dygtig og besidder stærke analytiske kompetencer. Du forstår at omsætte økonomiske nøgletal og tendenser til politiske løsninger og budskaber.

Du bliver som økonom en del af et stærkt hold i partiets politiske afdeling, som har til opgave at understøtte udviklingen af nye politiske initiativer og støtte partiets folketingsgruppe og ledelse i igangværende politiske forhandlinger, det daglige arbejde i folketingssalen og dagsaktuel sagshåndtering.

Begge analytikere skal være:

 • Strukturerede, effektive og præcise
 • Stærke skriftlige formidlere og i stand til at kommunikere kompliceret stof på en lettilgængelig måde
 • Gode til at samarbejde naturligt med mange forskellige faggrupper
 • Holdspillere i en organisation med stærk holdånd

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte chefen for politisk afdeling, Alexander Søndergaard, på e-mail [email protected] eller på telefonnummer 61623072.

Ansøgning

Hvis du ønsker at komme i betragtning til stillingerne, skal du fremsende en ansøgning med relevante bilag senest den 7. juni 2020 til personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave på e-mail [email protected]. Vi holder løbende samtaler.

 


 

Øvrige stillinger:
Vi søger indimellem sekretærer, sekretariatsmedarbejdere, journalister og økonomiske medarbejdere.

Har du lyst til at arbejde hos Dansk Folkeparti på Christiansborg, er du velkommen til at kontakte personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave på tlf. 33375180 eller mail: [email protected]

Tak for din interesse for Dansk Folkeparti.

Scroll to top