fbpx

Kristian Thulesen Dahl: Ministerrokaden er ligegyldig

Pressemeddelelse

Kristian Thulesen Dahl: Ministerrokaden er ligegyldig

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, reagerer med et skuldertræk på Helle Thorning-Schmidts ministerrokade. Formålet med ministerrokaden har været at give SFs meget usynlige formand, Annette Vilhelmsen, et nyt ministerium og bringe Henrik Sass Larsen (S) ind på holdet efter han har udstået sin karantæne efter det mislykkede ministerkandidatur i 2011.

Kristian Thulesen Dahl vurderer, at ministerrokaden er ret ligegyldig, da statsministeren, der udgør kernen i problemet, jo i sagens natur bliver på sin post.

– Regeringen har åbenlyst kun haft to formål med ministerrokaden. Det ene formål var at gøre Henrik Sass Larsen (S) til erhvervsminister, trods det faktum, at statsministeren for under to år siden måtte opgive at gøre ham til minister. Det andet mål har været at flytte den noget anonyme SF-formand Annette Vilhelmsen til et nyt ministerium, hvor hun skal forsøge at få ny luft, siger Kristian Thulesen Dahl.

– Ministerrokaden vil dog ikke få nogen som helst betydning al den stund, at det er statsminister Helle Thorning-Schmidt, der udgør kernen i regeringens problem. Hun opleves ikke som en statsminister, der reelt bekymrer sig om danskernes udfordringer, siger Kristian Thulesen Dahl.

Rul til toppen