fbpx

Kristian Thulesen Dahl skifter valgkreds

Christiansborg, den 10. februar 2010

Pressemeddelelse


Kristian Thulesen Dahl
skifter valgkreds


I forbindelse med det kommende folketingsvalg har Dansk Folkepartis gruppeformand Kristian Thulesen Dahl valgt at skifte valgkreds fra Middelfart på Fyn til Vejle Nord-kredsen, hvor han til daglig er bosiddende.


I de seneste knap 12 år har Kristian Thulesen Dahl været opstillet i Middelfart-kredsen, hvor han ved de seneste folketingsvalg har opnået stor opbakning fra vælgerne.


Et stort ønske om at opstille det samme sted, som han bor, og hvor han i øvrigt var opstillet fra 1989 til 1998, har været altafgørende for skiftet.


– Jeg har som byrådsmedlem i Vejle ind til årsskiftet oplevet at have tæt føling med det, folk oplever i dagligdagen. Denne tætte kontakt, tror jeg, kan opretholdes ved at jeg opstiller til Folketinget samme sted fremover. Dette har været afgørende for beslutningen om at skifte valgkreds, siger Dansk Folkepartis gruppeformand.


Han slår samtidig fast, at beslutningen om at “flytte” fra lokalforeningen i Middelfart og vælgerne på Fyn bestemt ikke har været nem.


– Det er med vemod, at jeg siger farvel til Middelfart og Fyn. Fynboerne er et fantastisk folkefærd og jeg kan se tilbage på mange dejlige stunder i forbindelse med mine utallige besøg rundt på Fyn og de tilknyttede ø-samfund. Jeg lover at følge nøje med i Fyns lokalpolitiske sager fremover. Blandt andet er jeg meget optaget af, hvordan udmøntningen i forhold til Dansk Folkepartis tiltag i Finansloven omkring finansieringen af øfærgerne på Sydfyn sker, slutter Kristian Thulesen Dahl.

Rul til toppen