fbpx

Kristian Thulesen Dahl tager telefonen til Danmarks-indsamling

Christiansborg, fredag den 29. januar 2010

Pressemeddelelse

Kristian Thulesen Dahl tager telefonen til Danmarks-indsamling

Hvis man ringer ind til DRs store Danmarks Indsamling lørdag aften, så kan det være, at det er DFs Kristian Thulesen Dahl man får i røret. Sammen med en række kendte kunstnere og andre politikere, har han meldt sig som frivillig til at sidde ved telefonen hele aftenen og tale med nogle af de mange danskere, som forhåbentlig ringer ind for at donere penge til indsamlingen.

Pengene fra indsamlingen går som bekendt til dels ofrene for jordskælvet i Haiti og dels til en række projekter for kvinder i Afrika. Det har hele tiden været planen, at pengene skulle gå til projekter for kvinder i Afrika, men Haiti er kommet med på grund af de voldsomme konsekvenser, jordskælvet har haft for befolkningen. Det glæder Kristian Thulesen Dahl:

– Det er selvfølgelig vigtigt, at organisationerne, der hjælper nødlidende, gør det langsigtet, som det sker mange steder i Afrika. Men det er også afgørende, at man kan reagere i en katastrofe-situation og komme akut nødstedte til hjælp hurtigt. Og det er netop det, der er hensigten ved at lade Haiti komme med i Danmarks-indsamlingen, siger Kristian Thulesen Dahl og fortsætter:

– Selvom en sådan indsamling sker på baggrund af nød og elendighed, er der grund til at glæde sig over det yderst positive, at vi i Danmark kan samles om sådan et projekt. Jeg glæder mig til at få talt med en lang række danskere i løbet af lørdag aften bl.a. om det.

Rul til toppen