fbpx

Kristian Thulesen Dahls reaktion på Poul Nødgaards pludselige død

Kristian Thulesen Dahls reaktion på Poul Nødgaards pludselige død

Poul var et fyrtårn

-Det er med sorg, jeg har modtaget meddelelsen om, at forhenværende MF, medstifter af Dansk Folkeparti, Poul Nødgaard pludselig er død.

-Poul var et fyrtårn. Både internt i Dansk Folkeparti og i forhold til de mennesker, han mødte i dagligdagen. Med hans fantastiske humør skabte han glæde, hvor end han kom. ”Livet er en gave” mindede han os altid om. Altid hjælpsom og uselvisk. Vi skylder Poul utroligt meget.

-Vi havde set frem til at trække på hans umådelige erfaring ved det kommende kommunalvalg, hvor Poul ville have elsket at bistå os frem til og på valgnatten.

-Jeg satte meget stor pris på Pouls støtte og opbakning. Så sent som ved Dansk Folkepartis årsmøde for kun godt en uge siden deltog han og hans kone med godt humør.

-Vi savnede Poul fra det øjeblik, vi fik at vide, at han ikke er her mere!

-Mine tanker går til hans familie i disse svære dage.

-Æret være Poul Nødgaards minde.

Poul Nødgaard blev 76 år. Han sad i Folketinget i perioden 1990-2007. Herefter stillede han op og blev valgt til byrådet i Ringsted i 2009, hvorefter Dansk Folkeparti indsatte den politiske veteran i Kommunernes Landsforenings bestyrelse, hvor han havde plads indtil sin død tidligere i dag/tirsdag.

Rul til toppen