fbpx

Lars Løkke anviser vejen til en blindgyde!

I dag søndag for en uge siden var aviserne spækket med det ene interview efter det andet med tidligere statsminister og venstreformand Lars Løkke Rasmussen. Mandag kom nemlig Lars Løkke Rasmussens nye bog – og den fik han da givet en fin opmærksomhed….

 

Løkkes hovedpointe i alle disse interview var, at Venstre burde skrotte samarbejdet med bl.a. Dansk Folkeparti og i stedet indlede et tættere samarbejde med Det Radikale Venstre.

 

Midt under valgkampen sidste år udkom Lars Løkke også med en bog. Dengang lancerede han tanken om en regering bestående af Socialdemokratiet og Venstre. Og i valgkampens slutfase inkluderede han så også dengang De Radikale i manøvren. Det vakte dyb undren – ikke mindst i Løkke Rasmussens eget parti. Og ideen havde da heller ingen gang på jord. Socialdemokratiet skød med det samme enhver tanke om en SV-regering ned.

 

Men Lars Løkke forsøger med sin opfordring at lokke det borgerlige Danmark ind i en blindgyde. Og det tror jeg faktisk godt, han er klar over. For De Radikale er ikke et parti, der vil kunne pege på en borgerlig regering. Deres bagland – og deres vælgere – er værdipolitisk langt ude på venstrefløjen og tæt på SF og Enhedslisten. Så det borgerlige Danmark med De Radikale er et borgerligt Danmark, der eksempelvis skrotter en stram udlændingepolitik og bliver slap på lov og orden. Og det er så selvsagt ikke et projekt, der vil have vores støtte.

 

Dertil kommer, at Lars Løkke Rasmussen er alt for hurtig til at kaste håndklædet i ringen i forhold til troen på et borgerligt flertal igen. For selvom det lige nu kan se svært ud, skal man huske, at der har været borgerligt flertal i Danmark i 14 af de sidste 19 år. Så hvorfor skal det ikke kunne lade sig gøre igen? Og specielt når dagligdagen efter corona-undtagelsestilstanden for alvor viser sig!

 

I DF har vi igennem tiden lavet politiske aftaler med alle partier. Vi har ingen fine fornemmelser, hvis vi kan blive enige om det politiske indhold. Vi laver bestemt også gerne konkret politik med De Radikale.

 

Men at basere et regeringssamarbejde – og dermed Danmarks fremtid – på De Radikale er tudetosset! Indvandringspolitikken er helt afgørende for Danmarks fremtid. For hvilket land vi giver videre til vores børn og børnebørn.

 

Og på dette afgørende punkt er Det Radikale Venstre ikke et kompromissøgende midterparti, men et parti, der hører til på den yderste venstrefløj. I virkeligheden et ret ekstremistisk parti, der, hvis partiet havde fået magt, som de har haft agt, ville have styret Danmark ind i et mareridtsscenarie ala Sverige. Der er en grund til, at De Radikale satsede stort på at vinde vælgere i ghettoerne ved sidste valg. Det er et parti, hvis politik fører lige lukt til øget indvandring og øget islamisering af det danske samfund. Radikalt i ordets egentlige betydning. Og det er selvfølgelig et budskab, der har appel i de parallelsamfund, hvor man sætter islam før Danmark.

 

Så derfor kære Lars Løkke: Den Radikale vej er en blindgyde for det borgerlige Danmark! Derfor vil jeg også glæde mig over, at den nuværende ledelse i Venstre har afvist dine vildfarelser. I 2001 var det Venstres mål at få et borgerligt flertal uden De Radikale. De Radikale skulle ikke længere styre dansk politik, som de havde gjort i årtier. Det bør også være målet her i 2020. Det andet viser kun vejen til en blindgyde for det borgerlige Danmark! Den vej skal vi ikke følge….

 

 

Med venlig hilsen

 

Kristian Thulesen Dahl

 

Fik du læst:

 

Ældre Sagen rystet over finanslovsudspil: “En falliterklæring”

 

DF: styrk domstolene, så kriminelle beboere hurtigere kan smides ud

 

DF vil nu forbyde omskæring af drenge under 18 år

 

Får du nyhedsbrevet fra ditOverblik? Tilmeld dig her

 

Rul til toppen