fbpx

Morten Messerschmidt: EU-finansdiktatur er en realitet

Pressemeddelelse

Morten Messerschmidt:

EU-finansdiktatur er en realitet

Dansk Folkepartis medlem af EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt, udtaler, at det nu må være åbenlyst for enhver, at EU i stigende grad tilsidesætter demokratiet og blæser på medlemslandenes selvbestemmelse. Det sker, efter at Tyskland nu direkte kræver, at EU skal styre de græske budgetter.

”Hvad stormagter har drømt om gennem århundreder, det klarer EU med et pennestrøg og en historisk løgn om sparede vekselkurser. Ikke alene har Grækenland en EU-marionetregering. Nu vil Tyskland og EU styre den græske politik henover hovedet på den græske befolkning. Alt sammen fordi man ikke vil erkende, at euroen har spillet fallit, og at Grækenland for længst burde have været løsladt fra den fælles valutas isolationsfængsel”, siger Morten Messerschmidt.

Han peger på, at der er tale om en tysk magtarrogance, der er helt uden sidestykke i efterkrigshistorien.

”Jeg har stor forståelse for, at den tyske forbundskansler Merkel har et gigantisk forklaringsproblem over for sine vælgere, når de ufrivilligt sættes til at rage kastanjerne ud af ilden for de kuldsejlede økonomier i Sydeuropa. Men spørgsmålet er, om disse vælgere overhovedet er interesserede i et Tyskland, der for deres skattepenge, skal dominere Europa. Den menige tysker har intet ud af disse stormagtsdrømme, men var bedst tjent med en grundig reform af euroen, der kunne adskille de svage økonomier fra det stærke”, siger Morten Messerschmidt.

Morten Messerschmidt advarer mod EU’s angreb mod demokratiet.

”Under dække af fine ord om at ”samle” og at være ”solidarisk” indfører EU-Kommissionen et finansielt diktatur, der med Danmarks deltagelse af finanspagten også vil ramme os selv, når den danske regering opdager, at den ikke længere kan gennemføre en skattereform uden accept fra Bruxelles”, siger Morten Messerschmidt.

Rul til toppen