fbpx

Når udlændingepolitikken skrider…

 

I denne uge kom så endnu en lempelse af udlændingepolitikken. Socialdemokratiet og deres støttepartier blev enige om at løfte ydelserne til familier på integrationsydelse og kontanthjælp.

Selvom den socialdemokratiske minister ved præsentationen gjorde alt for at pakke forhøjelserne ind i pæne og bløde ord og kaldte forhøjelsen et ekstraordinært ”børnetilskud”, kunne han ikke skjule, at forhøjelsen reelt er et ekstra tilskud til primært indvandrere.

63 procent af familierne, der får flere penge mellem hænderne som følge af aftalen, er udlændinge og målt på antal børn er tallet endnu højere.

Således har Socialdemokratiet igen gjort præcis det, de ellers lovede, de IKKE ville gøre: De lemper udlændingepolitikken ved at hæve ydelserne.

Vi ved, at højere ydelser og en lempelig udlændingepolitik øger risikoen for flere migranter til Danmark. Det gør simpelthen Danmark mere attraktivt at søge til. Vi så i 2015, hvor stor en rolle ydelserne spiller, da migranterne vandrede på de danske motorveje. De fleste ville videre til Sverige – og mange svarede netop ønsket om højere ydelser, da de blev spurgt hvorfor.

Mette Frederiksen skal passe meget på med ikke at lave en ny Helle Thorning. Lover danskerne ét og gennemfører noget helt andet. Mette Frederiksen gik før valget i juni endda så vidt, at hun lovede ikke at ville være statsminister, hvis hun skulle lempe udlændingepolitikken. Men det er præcist det, der sker i disse måneder. Og det viser endnu engang, hvor farligt det er, når Radikale Venstre får indflydelse. De passer ikke på Danmark. De passer ikke på vores grænser.

Det er også en af grundene til, at vi i Dansk Folkeparti er en anelse tilbageholdende i forhold til Jakob Ellemann Jensen som formandskandidat for Venstre.

Dels fordi det selvsagt suverænt er Venstre selv, der skal vælge deres nye ledelse. Det skal vi ikke blande os i. Vi skal alene se på de politiske konsekvenser, det kan få. Men dels også fordi vi jo husker, at Jakob Ellemann Jensen meldte sig ud af Venstre i 2007 i protest mod den udlændingepolitik, som Venstre førte sammen med Dansk Folkeparti. Og hvad er det så for en politisk kurs, han vil sætte for Venstre, hvis han bliver formand den 21. september?

Lad os håbe, at han er blevet mange erfaringer rigere siden dengang. At vi kan regne med, at Venstre med ham som formand vil fortsætte samarbejdet med os om den stramme udlændingepolitik.

Venstre er jo et parti, der spænder vidt. Fra Inger Støjberg, som vi jo har et fremragende samarbejde med, til Jan E. Jørgensen, der nemt kan lyde som et medlem af Radikale Venstre (hvad jeg tror, han ikke engang er ked af, jeg skriver).

Derfor er det vigtigt for os, at vi ved, at Venstre står fast, når det gælder. Og hjælper os med at holde Danmark på rette kurs på udlændingeområdet.
Og det tyder jo på, at der bliver nok at rydde op efter, når denne regering med støttepartier har siddet nogle år….

Jeg håber, at der blandt de borgerlige partier er en bred enighed om, at vi er nødt til at fastholde en indvandringspolitik, der sikrer Danmark. Også fortsætte linjen om en aktiv hjemsendelsespolitik, som vi tog første skridt til med finansloven for i år. Og ikke mindst at vi er enige om at holde Socialdemokratiet op på løfterne.

På få måneder har Socialdemokratiet allerede formået at kortslutte beslutningen om, at flygtninge skal rejse hjem, når der er fred i deres hjemland. De vil modtage kvoteflygtninge igen, de sætter ydelserne op og så har de sørme også lempet forholdene for afviste asylansøgere, som ellers intet længere har noget at gøre i Danmark! Det er utroligt, at de har kunnet nå så mange lempelser, allerede inden folketingsåret overhovedet er gået i gang!

Dansk Folkeparti er klar til et tæt samarbejde blandt de borgerlige partier for at fastholde en stram udlændingepolitik – det er resultatet af, at Socialdemokratiet lader udlændingepolitikken skride….

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

Følg Kristian på Facebook – Tryk her

 

 

 

 

Fik du også læst.

DF-formand: Vi vil holde skarpt øje med Ellemann-Jensens kurs på udlændingeområdet
https://ditoverblik.dk/df-formand-vi-vil-holde-skarpt-oeje-med-ellemann-jensens-kurs-paa-udlaendingeomraadet/

 

Trods paradigmeskiftet: Kommuner tilbyder stadig flygtninge permanente boliger.
https://ditoverblik.dk/trods-paradigmeskiftet-kommuner-tilbyder-stadig-flygtninge-permanente-boliger/

 

Nyt børnetilskud til fattige går til indvandrerfamilier
https://ditoverblik.dk/nyt-boernetilskud-til-fattige-gaar-til-indvandrere/

 

Rul til toppen